Skocz do zawartości

Odzież rowerowa Stanteks

m@rcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Zastanawiam się nad zakupem spodni na zimę firmy Stanteks. Macie jakieś doświadczenia z produktami tej firmy ? Jest godna uwagi czy szukać czegoś innego ? 

Interesujące mnie modele to:

http://www.stanteks.pl/pl/oferta/stroje-rowerowe-i-do-biegania/item/80-spodnie-rowerowe-membrana-sr0046

http://www.stanteks.pl/pl/oferta/stroje-rowerowe-i-do-biegania/item/81-spodnie-rowerowe-tornado-sr0044

Opublikowano (edytowane)

1. Nie podają nigdzie ceny - albo ja nie widzę
2. Niedopracowany katalog pdf na ich stronie
3. Estetyka strony okropna - tu nawet nie chodzi o gust a o bajzel po całości

Jeśli tak jest wszędzie jak w tych powyższych punktach to bym nie brał nawet za 5zł 

:(

Edytowane przez Marek Karnecki
Opublikowano (edytowane)

Masz rację strona jest straszna, a ceny to chyba nie więcej niż 160 PLN. Pytanie czy ktoś z was używał tej odzieży i może coś na jej temat powiedzieć?

Edytowane przez m@rcin
Opublikowano

Zgadzam się z tym ze ok całości estetyka jest conajmniej dziwna. Ja zamówiłem Ocieplane Spodnie SHIMANO Breakaway BIB. Podoba mi się ze
Maja baaardzo wysoki stan !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

Znajomy ma i poza sztywnością nie narzekał. Przy czym to chyba jedyne z mambraną z jakimi miał doczynienia.

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z ciekawości jeszcze raz spojrzałem na ich stronę i w zakładce "Gdzie kupić" dowiedziałem się, że w Zielonej Górze ich produkty dostępne są w dwóch miejscach: mieszkanie w bloku oraz firma od gaśnic i bhp O.o Żaden sklep rowerowy lub sportowy nie chciał sprzedawać ich produktów?

Opublikowano

Mam ich długie spodnie i nie mogę narzekać. Jeżdżę w nich już ze dwa lata i trzymają się dzielnie. Wkładka nie jest jakaś wybitna, ale trzyma się na tyłku i nie przesuwa więc jest ok. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to gumeczka/ściągacz w kostce jest troszkę zbyt luźny. Nie przeszkadza mi to jednak za bardzo. Uważam, że za te pieniądze (dałem poniżej 100zł) to całkiem niezły produkt.

Kupiłem je przez internet (nowe) więc nie wiem jak wygląda dostępność w sklepach.