m@rcin Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Witam Zastanawiam się nad zakupem spodni na zimę firmy Stanteks. Macie jakieś doświadczenia z produktami tej firmy ? Jest godna uwagi czy szukać czegoś innego ? Interesujące mnie modele to: http://www.stanteks.pl/pl/oferta/stroje-rowerowe-i-do-biegania/item/80-spodnie-rowerowe-membrana-sr0046 http://www.stanteks.pl/pl/oferta/stroje-rowerowe-i-do-biegania/item/81-spodnie-rowerowe-tornado-sr0044
Marek Karnecki Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) 1. Nie podają nigdzie ceny - albo ja nie widzę 2. Niedopracowany katalog pdf na ich stronie 3. Estetyka strony okropna - tu nawet nie chodzi o gust a o bajzel po całości Jeśli tak jest wszędzie jak w tych powyższych punktach to bym nie brał nawet za 5zł Edytowane 28 Października 2018 przez Marek Karnecki
m@rcin Opublikowano 28 Października 2018 Autor Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Masz rację strona jest straszna, a ceny to chyba nie więcej niż 160 PLN. Pytanie czy ktoś z was używał tej odzieży i może coś na jej temat powiedzieć? Edytowane 28 Października 2018 przez m@rcin
TwardyBlaszak Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Znalazłem ceny na ich produktu tutaj. 1
Antyszprycha Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Zgadzam się z tym ze ok całości estetyka jest conajmniej dziwna. Ja zamówiłem Ocieplane Spodnie SHIMANO Breakaway BIB. Podoba mi się zeMaja baaardzo wysoki stan !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Medzamir Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Znajomy ma i poza sztywnością nie narzekał. Przy czym to chyba jedyne z mambraną z jakimi miał doczynienia. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka
TwardyBlaszak Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Z ciekawości jeszcze raz spojrzałem na ich stronę i w zakładce "Gdzie kupić" dowiedziałem się, że w Zielonej Górze ich produkty dostępne są w dwóch miejscach: mieszkanie w bloku oraz firma od gaśnic i bhp Żaden sklep rowerowy lub sportowy nie chciał sprzedawać ich produktów?
bbc Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Mam ich długie spodnie i nie mogę narzekać. Jeżdżę w nich już ze dwa lata i trzymają się dzielnie. Wkładka nie jest jakaś wybitna, ale trzyma się na tyłku i nie przesuwa więc jest ok. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to gumeczka/ściągacz w kostce jest troszkę zbyt luźny. Nie przeszkadza mi to jednak za bardzo. Uważam, że za te pieniądze (dałem poniżej 100zł) to całkiem niezły produkt. Kupiłem je przez internet (nowe) więc nie wiem jak wygląda dostępność w sklepach.
Rekomendowane odpowiedzi