Fimala Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Jako, że noszę się z zamiarem wybrania się na Bike fitting to chciałbym poznać opinie i zasięgnąć rady osób z Warszawy i okolic, gdzie najlepiej wybrać w tym celu. Osobiście myślę o AirBike albo kolarski.eu. Macie jakieś doswiadczenia z tymi miejscami? Może polecacie coś innego?
pizzaq Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Pozytywne wrażenia, dobra obsługa, sprawdzone na własnym organizmie. RAFBIKE Bródno, ul. Kondratowicza jeżeli dodam że jeżdżę tam na serwis z Wilanowa... 1
Paweł zerwani z łańcucha Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) ile kosztuje taka operacja u Rafała ? Edytowane 18 Listopada 2018 przez Paweł zerwani z łańcucha
gabat Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Właśnie wróciłem z fittingu w Trirent. Adam jest fizjoterapeutą i szosowcem. Ma wiedzę i doświadczenie. Poza ustawieniem roweru sporo czasu poświeciliśmy sylwetce i technice. Jakie było moje zdziwienie gdy się okazało że mogę dokręcić kadencję do 132 gdzie do tej pory 100 to był max. Jutro przetestuję nowe ustawienie ale czeka mnie sporo pracy nad zmianą sylwetki no bo wiadomo najtrudniej zmienić pamięć swojego organizmu. Mogę to miejsce polecić z czystym sumieniem. Cena 400.
SzosaSucha Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Hej, Także polecam RafBike w Wawie. Fachowcy! Właśnie umówiłem drugi rower po roku :>
Rekomendowane odpowiedzi