Skocz do zawartości

Zabrze i okolice

Radek84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

jeśli jest Ktoś z okolicy i ma ochotę na wspólne wypady szosowe (50-100km) to się polecam! 

Pozdrawiam:)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Melduje się z Zabrza, ale takie dystanse to nie dla mnie. Na chwilę obecną to do 35 km, ale staram się wydłużać. Rower MTB

Pozd również.

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 27.04.2017 o 12:55, Radek84 napisał:

Hej,

jeśli jest Ktoś z okolicy i ma ochotę na wspólne wypady szosowe (50-100km) to się polecam! 

Pozdrawiam:)

W dniu 30.09.2017 o 21:05, adam_n napisał:

Melduje się z Zabrza, ale takie dystanse to nie dla mnie. Na chwilę obecną to do 35 km, ale staram się wydłużać. Rower MTB

Pozd również.

Chłopaki, stworzyłem grupę na FB dot. ustawek na szosie bo kurczę nic nie ma konkretnego w tym temacie a tam będziemy wrzucać termin - propozycje i wio 

https://www.facebook.com/groups/373969703351588/

Zapraszam!

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sam jestem z Zabrza i zdarza się, że nie mam z kim jeździć, a jak wiadomo, jazda choćby we dwie osoby jest o wiele lepsza niż jazda samemu. Nie wiem, czy temat jest aktualny, bo wątek został założony dość dawno temu, ale takie 50, czy 100 km to dystans, jaki lubię najbardziej, więc chętnie spróbuję :) Co do grupy na Fejsie, to jestem na tyle dinozaurem, że nawet tam nie mam konta, czyli w moim wypadku ta opcja odpada

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hej, ja też z Zabrza. W czwarti w Gliwiach często organizowane są traski nocne, późno wieczorne. Warto wpaść, fajna ekipka. Nie ważne czy masz mtb czy szoe, tam większość jeździ na tym co ma.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 15.10.2019 o 15:55, Kozmo napisał:

Ciekawe. Coś więcej opowiesz?

Nie wiem czy jest co opowiadać, 21 na rynku:) A 19.10 szykuje się gliwicki Alleycat

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 24.09.2019 o 15:10, Julka napisał:

Hej, ja też z Zabrza. W czwarti w Gliwiach często organizowane są traski nocne, późno wieczorne. Warto wpaść, fajna ekipka. Nie ważne czy masz mtb czy szoe, tam większość jeździ na tym co ma.

Hello a są gdzieś jakieś informacje gdzie start i o której?