rafalkrasa Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Cześć wszystkim, jestem nowym kolegą ;) W ubiegłym tygodniu po raz pierwszy wybrałem się w góry na rower, wybrałem bielskie trasy Enduro Trails. Był to wyjazd typowo rowerowy, pojechałem sam i nigdy wcześniej na coś takiego nie odważyłem. Bałem się, bo dopiero zaczynam, nie wiedziałem czego się spodziewać, nie wiedziałem czy podołam choćby najprostszym trasom, a dotychczas rowerem jeździłem praktycznie wyłącznie po płaskim lesie. Przed wyjazdem nie mogłem też znaleźć "oglądalnych" filmów z przejazdu trasami. Pierwszego dnia byłem przerażony, ale mam gimbal i kamerkę i drugiego dnia już jeździłem z kamerą. Jest też kilka minut z krótkiej pętli w Świeradowie, do którego wpadłem na 2 godziny przy okazji pracy. Dobrego seansu i mam nadzieję, że zachęci to choć jednego takiego przerażonego jak ja, bo pojechałem tam zupełnie bez umiejętności, bez kondycji i bez pewności, że zjadę...a było cudownie, wkręciłem się maksymalnie! https://www.youtube.com/channel/UC75HFvGnb7h3x5MhaF8iC7g 1
Gość Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Jaki znów brak umiejętności, jest ok. Filmy bardzo fajne.
Gość Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Pamiętaj jak nie masz doświadczenia, najlepiej jest jeździć z kimśZrobisz sobie coś będziesz leżał i czekał na pomocA tak apropo całkiem dobrze ci poszło, nie jest tak źlePotrzeba trochę pojeździć i wyrobić sobie umiejętności Typu skoki i pompowanie by płynnie pokonywać garby na trasie
rafalkrasa Opublikowano 15 Października 2018 Autor Opublikowano 15 Października 2018 Dzięki! Z tym upadkiem i pomocą, to bardzo słuszna uwaga. Strachu na filmie nie widać, ale toczyłem tu wewnętrzną walkę z głową. Drugiego dnia trochę zacząłem się rozluźniać i przerażenie zaczęła zastępować ogromna frajda. Jestem bardzo szczęśliwy, że się przełamałem i pojechałem. Polecam każdemu kto nie był, a tym bardziej tym, którzy świetnie jeżdżą i wyciągną z tego miejsca jeszcze więcej!
Gość Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Jeździłem tam w zeszłym roku, fajne trasy osobiście też polecam
Andrzej Sawicki Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Lepiej tak niż "super szybko" i pięć wywrotek. Więcej się uczysz, kiedy nie leżysz co chwilę w rowie.
Rekomendowane odpowiedzi