kukula0308 Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Witam otóż mam pytanko. Posiadam rowerek szosowy marin argenta comp czy przy włożeniu szerszych opon (na pewno wejdą) rama poradzi sobie z szutrowym szaleństwem. Chodzi mi tu o to czy wytrzyma po włożeniu opon min. 32c
Heboket Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Jeżeli opony wejdą, dlaczego miałaby nie dać rady?
kukula0308 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 Czytałem trochę na ten temat i jedni mówią że ok ze spoko a inni ze rama szosowa to jakieś nieporozumienie do tego typu jazdy. Czytałem trochę na ten temat i jedni mówią że ok ze spoko a inni ze rama szosowa to jakieś nieporozumienie do tego typu jazdy. A i jeszcze jedno czy na obrecz 622-21 założę oponę 32c*700
de Villars Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Spokojnie na takich oponach dasz radę, o ile tylko wejdą do ramy. Będzie i szybko, i całkiem komfortowo. Daj znać, czy się zmieściły - bo i mnie chodzi po głowie taki szutrowiec z oponami ok 32 mm, na bazie jakiejś ramy szosowej. Tylko że do mało której wchodzą takie opony
kukula0308 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 No akurat w mojej z tyłu i w widelcu jest prześwit 5 cm i szczęki hamulcowe dość szerokie Opona 28 c 1
Rekomendowane odpowiedzi