Grzechu83 Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Witam wszystkich serdecznie jestem w posiadaniu nie używanej ramy scott scale 940 z 2014r może powiecie mi czy ten model nadaje się aby zrobić z niego dobry sprzęt i czy można ścigać się w maratonach na tej ramce. Powiem tylko że ścigać zamierzam się tylko amatorsko. Pozdrawiam wszystkich.
Andrzej Sawicki Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Tak. Geometria Scale jest stworzona pod wyścigi XC.
Grzechu83 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Dziękuję kolego. Mam jeszcze jedno pytanie jak to jest z tym szybkozamykaczem martwi mnie to czy w przyszłości nie będzie problemu z częściami do tego typu ramy W dniu 10.10.2018 o 13:23, Andrzej Sawicki napisał: Tak. Geometria Scale jest stworzona pod wyścigi XC.
Andrzej Sawicki Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Ogólnie części nie znikną. Wciąż można skompletować nowy rower z hamulcami V-brake i kołami 26", a to przecież "zabytkowe" technologie. Natomiast może być trudniej o piastę z górnej półki pod szybkozamykacz. To by był problem, gdybyś chciał kiedyś wstawić nowe koła w cenie całego roweru.
Grzechu83 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Dzięki wielkie z drugiej strony widzę że i niekture tegoroczne modele są na tych szybkozamykaczach moze jednak niepotrzebnie doszukuje sie problemu 😀
Rekomendowane odpowiedzi