beriam Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Witam Chce w końcu spróbować SPD Jeżdżę na chińskich platformach, które okazały się nie do końca trafionym zakupem... Osobiście myślałem nad PD-M530 Czy buty Mavic Crossride będą kompatybilne ? Będę zobowiązany za wszelaką pomoc
Gość Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 14 godzin temu, beriam napisał: Witam Chce w końcu spróbować SPD Jeżdżę na chińskich platformach, które okazały się nie do końca trafionym zakupem... Osobiście myślałem nad PD-M530 Czy buty Mavic Crossride będą kompatybilne ? Będę zobowiązany za wszelaką pomoc Pseudo platforma w PD-M530 nie daje kompletnie nic, to znaczy nie dasz rady na nich jeździć w zwykłych butach jesli o to Ci chodzi. Ja bym wziął po prostu PD-M520, ewentualnie jeśli masz deko większy budżet to Look X-Track https://arena.pl/pedaly-look-x-track-szary,p39544254.html?gclid=CjwKCAjwo_HdBRBjEiwAiPPXpDW4PNnLYaVMHrlnixuK4_QFF5LIdPuOZKUpirF6xjvIW-Z-nng2KxoCr3UQAvD_BwE Tak te buty będą ok pod SPDki Shimano.
Gość Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Ja jeżdżę na platformach dartmoor mam do tego buty 5.10 five ten jestem mega zadowolonyNie sądziłem że buty mogą mieć takie znaczenie w jeździe na platformach Najtańsze najlepsze spd 520 polecam też używam są całkiem dobre
beriam Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Kupiłem 520. Dobra cena i darmowa przesyłka - 520 Wierze, ze z moim wrodzonym kalectwem, sprostam wyzwaniu Dziękuję, za pomoc i pozdrawiam.
wgi Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 530 moim zdaniem dają sporo. W terenie jak nie udaje mi się od razu trafić z wpięciem dają więcej podparcia niż 520.
Puncu Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Moim zdaniem najlepsze podparcie dają pedały Shimano DX M647, ale kosztem wagi. Tam czuć że jest platforma pod butem, nawet podczas wypinania. Edytowane 10 Października 2018 przez Puncu
beriam Opublikowano 12 Października 2018 Autor Opublikowano 12 Października 2018 520 dziś dojechały Jutro będę się bawił z nimi, tylko mam pytanie. Montować je do gwintów bliżej przodu buta czy odwrotnie ? Rozumiem, ze to sprawa indywidualna ?
Rekomendowane odpowiedzi