kamil.xy Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Witam wszystkich 馃槉聽 Chcia艂 bym kupi膰 zegarek. Nie licznik tylko zegarek ..聽 O co mi chodzi : po pierwsze lubi臋 zegarki i zawsze mam go na r臋ce uprawiam r贸偶ne dyscypliny sportu: bieganie, p艂ywanie, rower, ale kolarstwo g贸rskie najwi臋cej i najcz臋艣ciej potrzebne mi zegarek, kt贸re b臋dzie zbiera艂o potrzebne informacje dla mnie ale te偶 taki kt贸ry b臋d臋 m贸g艂 nosi膰 codziennie ( wygl膮d, styl te偶 wa偶ny) Macie mo偶e jaki艣 faworyt贸w ??聽 cena do 1200 z艂聽 Dzi臋ki za podpowiedzi 馃榿 pozdrowienia dla wszystkich ..聽 聽 聽 聽
艁ukasz_P Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 W tej cenie Garmin Fenix 3 i Suunto Spartan Sport powinny si臋 艂apa膰. Suunto ma mega s艂ab膮 apk臋, ale zegarek fajny. Albo poczekaj do listopada, to b臋dzie premiera Polar Vantage M, akurat za 1199 z艂.
kamil.xy Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Autor Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Dzi臋ki bardzo za odpowied藕 馃槉聽 W艂a艣nie mi臋dzy innymi Fenix i Spartan bra艂em pod uwag臋 .. a masz jakie艣 do艣wiadczenia z tymi zegarkami .. kt贸rego艣 by艣 wytypowa艂 na ten lepszy wyb贸r ?聽
艁ukasz_P Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Mia艂em Fenix 5 i Suunto 9, czyli oba nast臋pne modele. Suunto ma tragiczn膮 aplikacj臋, za to Garmin najlepsz膮 na rynku. Fenix 3 nie ma BT, tylko ANT+, wi臋c kwestia jakich akcesori贸w u偶ywasz. Ja wr贸ci艂em jednak do poczciwego Polara M430 i czekam a偶 wyjdzie Polar Vantage V, bo w艂a艣nie chc臋 zegarek, kt贸ry w ko艅cu za艂o偶臋 do garnituru do pracy.聽
kamil.xy Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Autor Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Fenix 5, za drogo sunnto 9.. nie wie.. polar m430 u偶ywam i bardzo fajnie problem .. wygl膮d, nie zawsze go mog臋 mie膰 na r臋ce bo nie pasuje na pewne okazj臋 .. 17 godzin temu, 艁ukasz_P napisa艂: W tej cenie Garmin Fenix 3 i Suunto Spartan Sport powinny si臋 艂apa膰. Suunto ma mega s艂ab膮 apk臋, ale zegarek fajny. Albo poczekaj do listopada, to b臋dzie premiera Polar Vantage M, akurat za 1199 z艂. Polar vangage wygl膮da bardzo ciekawie.. a wiesz mo偶e co艣 wi臋cej o tym zegarku.. ?? Dzi臋ki 馃榿
艁ukasz_P Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Ja dlatego te偶 Polara do pracy nie nosz臋. Czekam na premier臋 w listopadzie w艂a艣nie Vantage. Wszystkiego dowiesz si臋 po obejrzeniu tego filmu: https://youtu.be/o-MOCeSghd4
nctrns Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Ewentualnie Garmin Vivoactive 3. Nie jest zegarkiem multisportowym jak fenix cz suunto, ale moim zdaniem wygl膮da w miar臋 elegancko.
jermak Opublikowano 13 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 13 Pa藕dziernika 2018 Witam jestem posiadaczem Suunto spartan trainer Nie wiem o co chodzi z app ale ja nie mam problemow.Jak na ta chwile jestem zadowolony . Dzisiaj doszedl,czujnik kadencji I zobaczymy jak to razem daje rade Witam ,co tam w app nie smigalo?
Antyszprycha Opublikowano 13 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 13 Pa藕dziernika 2018 Sam zastanawiam si臋 nad tenixem 3. A jak wyglada kwestia transmisji danych do garmin connect, posiada wifi.czy tylko po kablu ?Wys艂ane z iPhone za pomoc膮 Tapatalk Pro
艁ukasz_P Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Ma Wi-Fi, ale dane mo偶na przesy艂a膰 po BT, wi臋c nie trzeba by膰 w miejscu, gdzie jeste艣 po艂膮czony z routerem.聽
kamil.xy Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Autor Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Garmin VIVOactive 3 wygl膮da bardzo interesuj膮co ... U偶ywa kto艣 ??聽 聽
nctrns Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Ja mam.Spoko zegarek na co dzie艅, do monitorowania aktywno艣ci, biegania itp. Na rower do rejestracji trasy, ewetnukanie zerkania co jaki艣 czas na jaki艣 parametr, bo jednak troch臋 ma艂y wy艣wietlacz. No ale na kierownicy jak zamontujesz to mo偶e by艂oby ok.Nie ma zaawansowanych funkcji treningowych jak Forerunnery i Fenixy. Nie rejestruje p艂ywania na orwartxyh akwenach.Co艣 jeszcze chcesz wiedzie膰? Tapatalk'd
kamil.xy Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Autor Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Czyli pod wzgl臋dem zaawansowania Fenix 3 lepszy, bo cenowo wychodz膮 podobnie. A jak kwestia pulsometru ?? Sprawdza艂e艣 mo偶e jego dok艂adno艣膰 i czy mozna go podpi膮膰 pad jakie艣 inne czujniki, np. kadencja ??聽
Antyszprycha Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Pytam bo wyzej napisano ze fenix 3 nie ma BtWys艂ane z iPhone za pomoc膮 Tapatalk Pro
kamil.xy Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Autor Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 艁ukasz_P pisa艂e艣 偶e masz fenixa 3 jeste艣 zadowolony. Jak go oceniasz wygl膮dowo ?? Nie daje rady do biurowej stylu .. 馃槉 聽
nctrns Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Czyli pod wzgl臋dem zaawansowania Fenix 3 lepszy, bo cenowo wychodz膮 podobnie. A jak kwestia pulsometru ?? Sprawdza艂e艣 mo偶e jego dok艂adno艣膰 i czy mozna go podpi膮膰 pad jakie艣 inne czujniki, np. kadencja ??聽Pulsometr ok, na pocz膮tku aktywno艣ci s膮 czasami kwiatki, potem jest ok. Mo偶na podpi膮膰 wszystko poza pomiarem mocy. Tapatalk'd
艁ukasz_P Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 25 minut temu, kamil.xy napisa艂: 艁ukasz_P pisa艂e艣 偶e masz fenixa 3 jeste艣 zadowolony. Jak go oceniasz wygl膮dowo ?? Nie daje rady do biurowej stylu .. 馃槉 聽 Mia艂em Fenixa 5 i on jest jak najbardziej elegancki. Tr贸jki w r臋kach nie mia艂em niestety.聽
kamil.xy Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Autor Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Mia艂e艣 czyli ju偶 nie masz czyli jednak co艣 by艂o nie tak.. Poczekam na polara i zobacz臋 co wybra膰 .. lubi臋 t膮 firme. Mo偶e akurat 馃槉聽 A jeszcze takie jedno pytanie do wszystkich .. jak z bateriami w waszych zegarkach ?? Nie pytam o czas na GPS .. ale og贸lnie .. M贸j polar m430 daje rad臋, ale na pewno nie jest tak jak pisze producent .. Nie widzi mi si臋 艂adowanie zegarka jak telefonu prawie dzodziennie
Antyszprycha Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Pulsometr ok, na pocz膮tku aktywno艣ci s膮 czasami kwiatki, potem jest ok. Mo偶na podpi膮膰 wszystko poza pomiarem mocy. Tapatalk'd A puls mo偶e艁apa膰 z paska czybtylok z nadgarstka. Wys艂ane z iPhone za pomoc膮 Tapatalk Pro
nctrns Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Jasne 偶e mo偶e z paska Tapatalk'd
艁ukasz_P Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 35 minut temu, kamil.xy napisa艂: Mia艂e艣 czyli ju偶 nie masz czyli jednak co艣 by艂o nie tak.. Poczekam na polara i zobacz臋 co wybra膰 .. lubi臋 t膮 firme. Mo偶e akurat 馃槉聽 A jeszcze takie jedno pytanie do wszystkich .. jak z bateriami w waszych zegarkach ?? Nie pytam o czas na GPS .. ale og贸lnie .. M贸j polar m430 daje rad臋, ale na pewno nie jest tak jak pisze producent .. Nie widzi mi si臋 艂adowanie zegarka jak telefonu prawie dzodziennie Tak, odda艂em, bo pomiar pulsu z nadgarstka by艂 znacznie gorszy od M430. A na tym mi mocno zale偶y.聽 W Polarze Vantage podobno zosta艂 jeszcze poprawiony, wi臋c powinna by膰 ju偶 w og贸le rewelacja.聽
Antyszprycha Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 A nowy polar tez b臋dzie mia艂Opcje pulsu z paska ?Wys艂ane z iPhone za pomoc膮 Tapatalk Pro
艁ukasz_P Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 (edytowane) Zawsze jest taka opcja. Mi臋dzy innymi dlatego, 偶e w czasie p艂ywania pomiar z nadgarstka zawsze b臋dzie pokazywa艂 co najwy偶ej pogod臋.聽 Chyba tylko Apple Watch ze starym softem nie mia艂 mo偶liwo艣ci odczytu pulsu z paska HR.聽 Edytowane 14 Pa藕dziernika 2018 przez 艁ukasz_P
Przemcio Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Ja mam fenixa 5 i nawet do garnituru si臋 nadaje. Wystarczy tylko w 5 sekund zmieni膰 kolorowy paseczek na np bransolet臋. I zmieni膰 cyferblat na jaki艣 klasyczny :-) Co do czujnik贸w to jak je偶d偶臋 na rowerze z Wahoo Elemntem to zegarek 艂膮czy si臋 tez z czujnikami od Wahoo. Czujniki dzia艂aj膮 w tym samym czasie i na zegarku i na liczniku.
Antyszprycha Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 Opublikowano 14 Pa藕dziernika 2018 A zamawia艂 kto艣 z vipgallery.pl ? Cena za garmin fenix 3 he w kolorze czarnym to 1615 z艂. Otrzyma艂em kod promocyjny po wpisaniu kt贸rego w koszyku zbija mi cene do 742 z艂 z dostawa. Maja podobno jaka promocje dla klient贸w otrzymuj膮cych kod. Wysy艂ka kurierem Dpd a wp艂ata tylko z g贸ry. Kto艣 ma jakie艣 zdanie na temat tego sklepu czy co艣 bo cena wydaje si臋 mega niska. Kontaktowa艂em si臋 z nimi pisemnie k niby wszystko gra nawet otrzyma艂em kod rabatowy. Wys艂ane z iPhone za pomoc膮 Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋