SzaaBao Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Hej, czym radzicie usunąć ta rysę? W paru miejscach jest dość głęboka. Znajduje się w dolnej części ramy przy korbie. Przypuszczam że powstała w czasie ładowania rowera do tarpanu. Dzięki za pomoc. Zdjęcie rysy <—-
KsD Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Ja to bym leciutko papierkiem wodnym potraktował aby zrównać w jak największym stopniu a następnie potraktować pastą polerską aby odzyskało swój błysk 1
SzaaBao Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 2 minuty temu, KsD napisał: Ja to bym leciutko papierkiem wodnym potraktował aby zrównać w jak największym stopniu a następnie potraktować pastą polerską aby odzyskało swój błysk Dzięki za sugestię. Wezmę ja pod uwagę. Wogole zastanawiam się nad oklejeniem roweru folią, gdyż rower nowka, pierwszy trip a tu już takie coś 😡.
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) W głębszych miejscach zjedziesz do podkładu, więc nie ma sensu. Potraktuj to bezbarwnym aby tylko zabezpieczyć. Rower będzie się rysował, wiec warto go okleić w najbardziej narazonych na otarcia miejscach. Edytowane 8 Października 2018 przez Gość
SzaaBao Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 2 minuty temu, PrzeLuka napisał: W głębszych miejscach zjedziesz do podkładu, więc nie ma sensu. Potraktuj to bezbarwnym aby tylko zabezpieczyć. Rower będzie się rysował, wiec warto go okleić w najbardziej narazonych na otarcia miejscach. Wiadomo, jestem tego świadom, tym bardziej że to Reign do tyrania zjazdów. Dzięki za sugestie.
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Ja dolna rure mam oblozona stara opona spieta tretytkami dodaje troche wagi ale ramie nie straszne kamienie itd.
SzaaBao Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 2 minuty temu, PrzeLuka napisał: Ja dolna rure mam oblozona stara opona spieta tretytkami dodaje troche wagi ale ramie nie straszne kamienie itd. Taka nakładka jest już fabrycznie nałożona, jednakże obejmuje niewielka powierzchnie.
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) U mnie wyglada to tak. Jakość zdjęcia trochę słaba ale widać o czym mowa. Koszt takiego rozwiazania żaden. Każdy raczej posiada jakąś zajechana opone a jak nie to napewno za dziękuje dostanie w jakimś serwisie. Edytowane 8 Października 2018 przez Gość
SzaaBao Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 11 minut temu, PrzeLuka napisał: U mnie wyglada to tak. Jakość zdjęcia trochę słaba ale widać o czym mowa. Koszt takiego rozwiazania żaden. Każdy raczej posiada jakąś zajechana opone a jak nie to napewno za dziękuje dostanie w jakimś serwisie. Oo. Takiej dużej nakładki to aż nie mam. Muszę wziąć to pod uwagę bo taka opone ciężko przebić.
Kruk Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Ja osobiście używam do oklejania naklejek firmy Bike Protection: http://nosorozec.com/ Są na alledrogo, są mega grube, dobrze się aplikują wystarczy podwędzić na chwilę suszarkę do włosów żonie, czy dziewczynie i leci się szybko. Są na serio wytrzymałe, kupuje już drugi rok od nich naklejki i sobie chwalę, co sezon odnawiam naklejki i nie ma problemu ze ściąganiem.
Rekomendowane odpowiedzi