Skocz do zawartości

Rama MTB do 1000 zł

szary_wolf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Tak jak w temacie. Planuję złożyć rower na sztywnej ramie mtb pod tarczę i na sztywnej osi. Mam problem ze znalezieniem czegoś sensownego, samych ram jest mało, a takich konkretnej specyfikacji jeszcze mniej :( udało mi się znaleźć coś takiego w rozsądnej cenie, tylko nie wiem, czy jest tego warta:

https://www.leaderfox.pl/rama-benton-29-2018-c93-k2018-i586.pl.html

Proszę doświadczonych kolegów o pomoc i porady, i oczywiście propozycje :)

Edytowane przez szary_wolf
Opublikowano (edytowane)

No właśnie mam problem, bo nie wiem gdzie szukać :(Dzięki za szybką odpowiedź :) w takim razie czy jest sens dać 1000 za accenta przy prawie połowę tańszym leaderfoxie?

Mam dylemat, bo ramy mtb są strasznie niskie, ale nie znalazłem nic sensownego z ram crossowych, ew. cross/trekking :( bardzo zależy mi na tej sztywnej osi pod tarczę, no i na rozmiarze. Zapomniałem dodać najważniejszego, koła 29 :) Proszę, pomóżcie.

Opublikowano

Accenta kupić warto bez wątpienia. Leader Fox kiedyś był bardzo w porządku, teraz nie wiem co te ramy sobą reprezentują.

W zestawie z rama accenta masz ośkę, która też trochę kosztuje.

Nie wiesz gdzie szukać, szukaj w google...

Opublikowano

Szukam w google, ale w większości pokazują mi się tylko fora z jakimiś archiwalnymi aukcjami... Szukałem na stronach producentów, ale nawet nie ma opcji wyfiltrowania "sztywna oś", więc to szukanie po omacku :/ Może ktoś podpowie mi jakie firmy sprzedają ramy? Albo gdzie znajdę ramy ze sztywną osią?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :) Na voteca niestety się nie załapię bo wyprzedały się już duże rozmiary, ale na biostern znalazłem accenta, którego znalazł mi @SpiderMAN w dużo lepszej cenie i chyba nie będę się dłużej zastanawiać ;) Dzięki!

Opublikowano

To zamawiaj, ja wrzuciłem tylko przykład, Velo jest oficjalnym dystrybutorem Accenta to i ceny ma takie sobie...

Opublikowano (edytowane)

Gdybyś mi nie podrzucił linku do accenta, to pewnie za szybko bym jej nie znalazł, bo same zwykłe "Peaki" mi wyszukiwało, a ten to faktycznie świeżutki towar :) już zamówiona :D Jeszcze raz dzięki :)