Marek Horoś Napisano 26 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwiecień 2017 Siemanko, Pomyślałem, że prędzej czy później ktoś założy temat o tym wiec dam małą recenzje Koszulka niestety o rozmiar za duży. Troszkę worek. Jednak zasada jeden rozmiar większy spełnia się doskonale niestety zastosowałem ją tylko dla spodenek. Wykonanie porównać można do średniej-wyższej półki cenowej rzeczy z decathlonu. Bardzo miły materiał, przewiewny, nic się nie pruje. Szycie ładnie zakończone. Komplet kupiony za 100zł. Ja jestem zadowolony choć to tylko chwilówka i tylko dlatego że jestem fanem drużyny . KIeszenie duże, myślę że jak wypcham bananami to koszulka bedzie przylegać :DDD ocena 9/10 bo nie trafiłem z rozmiarem. Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 27 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwiecień 2017 Podrzuć linka z ali Odnośnik do komentarza
Marek Horoś Napisano 27 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwiecień 2017 Niestety wygasł już Odnośnik do komentarza
Flesz Napisano 27 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwiecień 2017 spytam o to samo co przy spodenkach : "Wygląda fajnie. Napisz tylko po jakim czasie użytkowania i ilu praniach ( tak +/-) napisałeś tą recenzję." Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 29 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 29 Kwiecień 2017 Dnia 27.04.2017 o 12:03, Flesz napisał: spytam o to samo co przy spodenkach : "Wygląda fajnie. Napisz tylko po jakim czasie użytkowania i ilu praniach ( tak +/-) napisałeś tą recenzję." Jakość jest bardzo wysoka. A patrzeć na cenę to rewelacyjna. Od lat odzież na rower kupuje tylko na Aliexpres od rożnych sprzedawców i zawsze dostaje bardzo dobry produkt. 1 Odnośnik do komentarza
Matt Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 Temat wyczerpany. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi