Marek Horoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Siemanko, Pomyślałem, że prędzej czy później ktoś założy temat o tym wiec dam małą recenzje Koszulka niestety o rozmiar za duży. Troszkę worek. Jednak zasada jeden rozmiar większy spełnia się doskonale niestety zastosowałem ją tylko dla spodenek. Wykonanie porównać można do średniej-wyższej półki cenowej rzeczy z decathlonu. Bardzo miły materiał, przewiewny, nic się nie pruje. Szycie ładnie zakończone. Komplet kupiony za 100zł. Ja jestem zadowolony choć to tylko chwilówka i tylko dlatego że jestem fanem drużyny . KIeszenie duże, myślę że jak wypcham bananami to koszulka bedzie przylegać :DDD ocena 9/10 bo nie trafiłem z rozmiarem.
Flesz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 spytam o to samo co przy spodenkach : "Wygląda fajnie. Napisz tylko po jakim czasie użytkowania i ilu praniach ( tak +/-) napisałeś tą recenzję."
Innominates Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dnia 27.04.2017 o 12:03, Flesz napisał: spytam o to samo co przy spodenkach : "Wygląda fajnie. Napisz tylko po jakim czasie użytkowania i ilu praniach ( tak +/-) napisałeś tą recenzję." Jakość jest bardzo wysoka. A patrzeć na cenę to rewelacyjna. Od lat odzież na rower kupuje tylko na Aliexpres od rożnych sprzedawców i zawsze dostaje bardzo dobry produkt. 1
Rekomendowane odpowiedzi