Hes Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Witam Panowie Wysłałem do kilku sklepów to pytanie i nawet nikt nie raczył mi odpisać czy tak czy nie ....... Czy - Buty na rower MTB FLR F-65. III black/red ( https://www.szumgum.com/buty-ma-rower-mtb-flr-f-65-iii-black-red.html ) będą kompatybilne z pedałami rowerowymi Shimano SPD PD-A530 czarne + bloki ( https://allegro.pl/pedaly-rowerowe-shimano-spd-pd-a530-czarne-bloki-i7328127972.html?reco_id=8c3e28d0-bc41-11e8-84c6-000af7f62220 ) Dopiero zaczynam chyba prawdziwą zabawę z tym związaną i bardzo bym prosił o pomoc . Chciałem kupić te buty wraz z podwójną funkcją takich pedałów oraz aby były czarne , żeby miały funkcję do normalnej jazdy z platformą oraz SPD na trasę czy lekkie górki . Czy możecie mi w razie czego polecić jakieś inne rozwiązania ??? Tzn czarne pedały dwu funkcyjne do tych lub podobnych butów ?? WIELKIE DZIĘKI !!! Pozdrawiam
Franz Mauer Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 NIkt Ci nie odpowie,bo to oczywiste, że buty są kompatybilne z blokami SPD, a te z kolei pasują do wskazanych przez Ciebie pedałów
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Do pedałów dobierasz bloki a te pasują do każdych butów*. * Do każdych butów przystosowanych do montażu bloków. Do mokasynów i szpilek bloki nie pasują 😉 Edytowane 10 Października 2018 przez Gość
Hes Opublikowano 5 Października 2018 Autor Opublikowano 5 Października 2018 Bardzo podziękować Panom !!!! 👍
Franz Mauer Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 1 godzinę temu, PrzeLuka napisał: Do pedałów dobierasz bloki a te pasują do każdych butów. Eeeeee...?
Gość Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Godzinę temu, Franz Mauer napisał: Eeeeee...? Coś źle napisałem?
Franz Mauer Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Eeeee tam, czepiam się 😉
Gość Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 W dniu 5.10.2018 o 17:50, PrzeLuka napisał: Coś źle napisałem? No tak, bo na przykład do szpilek i mokasynów nie pasują... :P
Gość Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 6 minut temu, SpiderMAN napisał: No tak, bo na przykład do szpilek i mokasynów nie pasują... Jak mogłem się posłużyć takim uogólnieniem. Biada mi! Wyłazi ze mnie drobnomieszczański nieprofesjonalizm 😉
Gość Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Teraz, PrzeLuka napisał: Jak mogłem się posłużyć takim uogólnieniem. Biada mi! Wyłazi ze mnie drobnomieszczański nieprofesjonalizm 😉 Polać Ci!
Rekomendowane odpowiedzi