Stryjek Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 W dniu 2.12.2018 o 11:46, Negator napisał: Faktycznie fajne zdobienia ma ta owijka. Owijka faktycznie wygląda przepięknie, niestety ma też wadę w postaci szybkiego łapania brudu i kiepsko się ją czyści:( Wiem bo miałem dwie takie, zieloną i zielono - czarną. Poza problemem z czyszczeniem nie stwierdziłem wad, owijka jest bardzo mięsista i super trzyma dłonie, nawet bez rękawiczek.
Teknoloji Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Potwierdzam, ja już przy zakładaniu ufajdałem jak mi gdzieś przy kole latała, także raczej lepiej mieć czarną z kolorowymi wzorkami, niż kolorowy
Hubert Pułtorak Opublikowano 13 Grudnia 2018 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Witaj a powiedz mi czy nie blaknie ci ten kolor pomarańczowy z widelca mojemu znajomemu po sezonie bardzo zblakł
Vaxol Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Czy rag ma możliwość montowania błotników i bagażnika w swojej ramie???
Teknoloji Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Wpadła nowa owijka Fizzika, supacaz w takim kolorze niestety mega szybko się brudzi. Nowy łańcuch już leży na wiosnę. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Teknoloji
Cris92 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mega szybko się brudzi, ale też mega ładnie wygląda w tym rowerze Wysłane z mojego P10 przy użyciu Tapatalka
Teknoloji Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 7 godzin temu, Cris92 napisał: Mega szybko się brudzi, ale też mega ładnie wygląda w tym rowerze Wysłane z mojego P10 przy użyciu Tapatalka Ta fizika wydaje mi się o klasę wyższa.
Teknoloji Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 Doszła nowa kierownica, nowe oponki oraz owijka 2
lombard Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Venturemax? Napisz kilka słów na jej temat Czemu taka, jakie są różnice po przesiadce, czy nie za szeroko na dole czy często używasz dolnego chwytu, itp..
Teknoloji Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Opublikowano 28 Lutego 2019 Chciałem spróbować czegoś innego, na dropie jest dużo wygodniej i teraz częściej na nim jeżdżę. Generalnie jestem zadowolony.
Teknoloji Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) 19 godzin temu, jozinzb napisał: Piękna maszyna Jak oceniasz geometrię? To jest mój pierwszy rower tego typu więc nie mam porównania, ale już idzie do mnie nowa szosa więc sprawdzimy różnicę ;). Ogólnie nie jest to turystyczny gravel ale raczej do fajnej szybkiej jazdy Edytowane 16 Marca 2019 przez Teknoloji 1
Teknoloji Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Opublikowano 27 Marca 2019 Taki tam kokpit i jedyny słyszny kolor fizzika 1
Książę z Bajkiem Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 W dniu 13.12.2018 o 19:50, Hubert Pułtorak napisał: Witaj a powiedz mi czy nie blaknie ci ten kolor pomarańczowy z widelca mojemu znajomemu po sezonie bardzo zblakł Dwa elementy nie blakną - widelec i dolna część mostka. Pozostałe pomarańczowe napisy (na ramie, na główce i na obręczach) po roku wyraźnie mniej pomarańczowe.
Teknoloji Opublikowano 11 Października 2019 Autor Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Przełom sierpień/wrzesień, bikepackingowa przygoda w Szwecji. A tutaj bieżąca konfiguracja Edytowane 11 Października 2019 przez Teknoloji 1
mataman Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 Masz może gpx z tej trasy?
Teknoloji Opublikowano 12 Października 2019 Autor Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, mataman napisał: Masz może gpx z tej trasy? @mataman Tak, wyeksportowałem ze stravy, ale tutaj są wszystkie którymi mozna było śmigać https://www.stenaline.pl/wycieczki/wycieczki-kilkudniowe/rowerowy-rajd Inwazja_na_Kalmar_.gpx Edytowane 12 Października 2019 przez Teknoloji
Baltosz Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) @Teknoloji możesz opisać jak oceniasz ten rower z perspektywy przejechanych kilometrów? Przesiadam się na gravel i mocno zastanawiam się nad tym rowerem. Obawiam się tylko w zasadzie napędu 1x11, bo sporo mimo wszystko jeżdzę po asfalcie (ok. 60-70%). Miałeś problemy z kadencją lub czy często musiałeś "pogodzić się" z gorszym tempem? Pozycja na rowerze sprawdza się przy dłuższej jeździe czy jest zbyt agresywna? Z racji, że trochę już ten rower modyfikowałeś - spotkałeś się może z opcją blatu 46t na przód? Ktoś coś takiego robi? Zmieści się to w ten rower ? Miejsca trochę mało od ramy. Edytowane 6 Listopada 2019 przez Baltosz
Teknoloji Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, Baltosz napisał: @Teknoloji możesz opisać jak oceniasz ten rower z perspektywy przejechanych kilometrów? Przesiadam się na gravel i mocno zastanawiam się nad tym rowerem. Obawiam się tylko w zasadzie napędu 1x11, bo sporo mimo wszystko jeżdzę po asfalcie (ok. 60-70%). Miałeś problemy z kadencją lub czy często musiałeś "pogodzić się" z gorszym tempem? Pozycja na rowerze sprawdza się przy dłuższej jeździe czy jest zbyt agresywna? Ja na nim jeździłem w grupie szosowej i z gościem na MTB po lasach, przełożeń brak jak chcesz jechać powyżej 50, poza tym nie wybrałbym gravela na szosowym napędzie. Żeby była ścisłość, mam też szose Rose Pro SL 105, i różnica w dobraniu przełożenia jest. Na szosie łatwiej dobrać kadencje ale nie jest to dla mnie problemem. Co do roweru to musiałem zrobić zapas haków bo roweru nie oszczędzam, jeździłem cała zimę, do tej pory wymieniłem łańcuch, teraz już chyba 3, blat na korbie bo ząbek się ulamal, kasetę i support, ale kaseta i support na wyrost. Na razie na nim mam przesmigane 8400 km, na szosie 3500 km. Jakbym miał kupić jeszcze raz coś na Alu to pewnie wziąłbym większy rozmiar, bikepackingowo więcej by weszło.
Nath_147 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 ten rower jest przeznaczony do współpracy z napędami 1x, ale czy wg ciebie byłaby możliwość założenia do niego przedniej przerzutki na obejmę, czy profil rury pionowej na to nie pozwala ?
Teknoloji Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Opublikowano 6 Listopada 2019 6 minut temu, Nath_147 napisał: ten rower jest przeznaczony do współpracy z napędami 1x, ale czy wg ciebie byłaby możliwość założenia do niego przedniej przerzutki na obejmę, czy profil rury pionowej na to nie pozwala ? max blat to 48 z tego co mi mówił znajomy, wg. mniej miejsca jest na mniejszy więc raczej pod 2x nie podejdzie
Rekomendowane odpowiedzi