perek Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Pytanie do forum szajbajkowego! Czy według Was w rowerze za 5000 złotych zewnętrzne prowadzenie linek powinno mieć jeszcze miejsce?
Gość Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Ale wszystkich linek?Bo czasami jest tak że cześć idzie schowania w ramie a niektóre są poprowadzone na zewnątrz 5000 zł to nie jest szałowa cena roweru więc cudów się nie ma co spodziewać, są rowery dużo droższe i mają linki na wierzchu
wozo13 Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Choć posiadam w Kellysie wewnętrzne prowadzenie to w ogóle mnie to nie jara wolę linki na zewnątrz i biorąc pod uwagę fakt że będę zmieniał ramę (kupiłem za dużą) to na pewno będę szukał ramy z zewnętrznym prowadzeniem szacunek
Gość Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Cena nie ma nic do sposobu poprowadzenia linek. Wewnętrzne prowadzenie linek to bardziej "moda" niżeli technologiczna konieczność.
wgi Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Zewnętrzne prowadzenie linek w pełnych pancerzach z punktu widzenia tej linki w sumie niczym się nie różni od wewnętrznego Ty za to zyskujesz możliwość łatwej wymiany linek.
Gość Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Mam rowery i z zewnętrznym i z wewnętrznym prowadzeniem linek i szczerze mówiąc wolę zewnętrzny system.
Andrzej Sawicki Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 E tam. Nic nie dzwoni wewnątrz ramy i bardzo łatwo się serwisuje. Dopóki całe linki są w pancerzu, nie ma na co narzekać.
Gość Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 7 minut temu, Andrzej Sawicki napisał: E tam. Nic nie dzwoni wewnątrz ramy i bardzo łatwo się serwisuje. Dopóki całe linki są w pancerzu, nie ma na co narzekać. Można dać linki w pełnym pancerzu, a można skorzystać z końcówek z długimi wąsami i rurkami termokurczliwymi lub dedykowanymi systemami np. Gore lub Jagwire.
Heboket Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 9 minut temu, Andrzej Sawicki napisał: E tam. Nic nie dzwoni wewnątrz ramy i bardzo łatwo się serwisuje. Dopóki całe linki są w pancerzu, nie ma na co narzekać. Dokładnie 😊
Jwradek Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Zewnętrzne, wspaniała sprawa, dla mnie zaleta ramy 👍
Gość Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Przerabiał ktoś może linki z normalnych na pełne ? wystarczy dodać pancerz na ten goły kawałek, czy trzeba dodawać adaptery lub wiercić przelotki ? i co wtedy z prowadnicą pod mufą suportu ? Edytowane 2 Października 2018 przez Gość
wgi Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Ja kiedyś przerabiałem. W wersji hardcore łapiesz linki zipami/trytkami/tyrtytkami do rur (których chcesz) i nie ma żadnego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi