tomtomtom Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Z czego może wynikać ból kolan po trasach na około 30-40 km? Źle sprofilowany rower?
nctrns Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Z tak wielu rzeczy że po tym totalnym braku informacji w poście, nic raczej nie wywróżymy. Jaki to rower? Jaką masz pozycję na nim (zdjęcia)? Czy poprawnie masz ustawione siodełko? Z jaką kadencją jeździsz? Jak masz ustawione stopy na pedałach (SPD?)?
Gość Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 A dwa... wystarczy skorzystać z opcji "szukaj" w prawym górnym rogu. Temat poruszany wielokrotnie na forum przez co obszernie opisany.
Marek Karnecki Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Tak jak Koledzy piszą, może wynikać ze wszystkiego: od złego ustawienia siodełka, pedałów kierownicy, butów w spdkach, po przetrenowanie włącznie najlepiej opisz jak najdokładniej ów problem ( co boli, kiedy, w jakich okolicznościach ) a potem powiemy czy iść masz do fizjoterapeuty czy też problem mniej poważny
annastaw Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Złe ustawienie profili Zbyt intensywne treningi Kontuzja Ewentualnie jakieś choroby Najlepiej byłoby wybrać się do fizjoterapeuty i zapytać w czym jest problem. Sama miałam problem z kolanem bo odzywała sie u mnie stara kontuzja. Jednak pomogło założenie opaski, opaska taka stabilizuje kolano oraz je chroni. A chodzilam tutaj https://fizjoter.pro/ Edytowane 24 Czerwca 2019 przez annastaw
panMarcin Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 z pewnością, źle sprofilowany rower. Popraw wszytko i sprawdź czy ustane ból . Jak nie to zgłoś się do specjalisty.
Krzyn Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 W dniu 1.10.2018 o 12:19, tomtomtom napisał: Z czego może wynikać ból kolan po trasach na około 30-40 km? Źle sprofilowany rower? Jeżeli nie kwestie związane z samym ustawieniem rowera, to częstym zaburzeniem jest Torbiel bakera. Najlepiej zrobić USG.
Kameliowa88 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 jesli własnie rower jest ok (u mnie tak było), to zdecydowanie polecam udać się do lekarza, nie ma co bagatelizować sprawy. w moim przypadku wyszła kontuzja, a tez było to trudne do wykrycia. No i fizjoterapia - fajnie bo trafiłam do tej kliniki https://fizjomedicum.com.pl I serio dobrze tam pojechać, bo działają szybko i sprawnie
Rekomendowane odpowiedzi