Maki Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Co myslicie o tym rowerze? Przymierzam sie do zakupu. Podoba mi sie w tych rowerach to wzmocnienie pod obejma sztycy. Tylko zastanawia mnie czy mam sie przejmowac ze przy rozmiarze 18"(M) gorna rura bedzie stosunkowo nisko wlasnie przez to wzmocnienie? Wysokosc mozna porownac do ramy 16,5". Reszta wymiarow typowa dla 18" ( porownujac innych producentow) czyli Reach, TT – (Top Tube) - rura górna itd. Odnośnik do komentarza
Yan Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zajrzyj do https://forum.szajbajk.pl/topic/1001-merida-vs-unibike-rower-mtb-do-3500zł/ W Unibiku na pewno lepsze są hamulce i z tyłu masz slx. Odnośnik do komentarza
Maki Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dzieki za propozycje ale focus jakos bardziej mi sie podoba. Odnośnik do komentarza
scarecrow Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 No to skoro już masz wybrany to bierz A rozmiar ramy ustalisz siadając na siodełku, wirtualnie to może być różnie - strzał w dziesiątkę lub totalne rozczarowanie... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi