Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Taka ciekawostka, każdy z nas ma jakieś swoje rekordy dystansowe. Jedni cieszą się z przejechania 100 km może z 200 a inni z 500. Ja ciesze się z moich 368 km a tymczasem przedstawiam Wam Gustawa, chłopaka ze Śląska dość charyzmatycznego który przejechał 1400 km ze świetną średnia , Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Gość
stasiu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 no gustav ma nawet fajny kanał na YT. Podoba mi się to że nie przedstawia tam nic to jest kosmiczne co kosztuje tyle co mój samochód. A nie pierdzielenie o rowerach za 10 000 i więcej PLNów. To taki swój chłop
artfal Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Oglądałem kilka jego filmików. Wielki szacunek. Pokazuje, że nie liczą się pieniądze i bardzo drogi sprzęt tylko pasja. Oby więcej takich osób!
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 9 godzin temu, Kufir napisał: przedstawiam Wam Gustawa Od dawna oglądam jego wyczyny , super gość nie ma dużych pieniędzy na sprzęt a robi niezłą robotę. napewno nie jeden mu zazdrości , wszyscy myślą że są kozakami a tu proszę.
grzechu84 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Oglądaliscie jego film " zimowe 400km " ? Od samego patrzenia człowieka opuszczają siły Gustav - > człowiek cyborg !!!
Rekomendowane odpowiedzi