Piotr z gór Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Dzień dobry. Jestem w posiadaniu roweru Kross level 4.0 od miesiąca i zrobiłem przez ten miesiąc około 850km dziennie po 30km miej więcej. Chciałem na uczyć się wheelie na nim. Obniżyłem siodełko tak z 2cm od pozycji na efektywniejszego pedałowania, umiem już poderwać przednie koło na tyle żeby przejechać tak z 3m ale szybko mi ręce siadają i koło mi opada. Czy zmiana mostka kierownicy oryginalnego 100mm do np. 45mm ma sens będzie mi łatwiej zapanować nad kierownicą i czy podrywanie przedniego koła będzie łatwiejsze ogólnie jeżdżę w trudnym krętym terenie a słyszałem że im krótszy mostek to bardziej zwrotny rower. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Jak najbardziej powinien poprawić ci się komfort jazdyJeszcze zależy też ile masz wzrostu i jak masz rozmiar roweru
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 https://rowerowy.com/sklep/czesci/mostki/am-fr/prod/sixpack-menace tutaj masz taki bardzo krótki
Rekomendowane odpowiedzi