Power V2 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Sprawdź bębenek u mnie tak jest,że jak nieraz przywalisz w prawą korbę to przepuści bębenek i tylko w tym konkretnym położeniu.
Burczga28 Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 W dniu 9.10.2018 o 19:19, piter614 napisał: Spróbuj to dobrze wyczyścić i poskładać na smar Ramię korby zdjęcie pierwsze od prawej zdjąłeś bez wyjmowania zabezpieczenia?W tej szczelinie jest takie zabezpieczanie plastikowe Rozkręć blaty przeczyść śruby skręć Dodam teraz na serio Kiedyś miałem podobny problem miałem presfit w mufie kross soil 1 trzeszczy zgrzyta szukanie ,wymieniłem jak ty presfit na drugi po kilku jazdach problem wrócił jak bumerang,demontaż czyszczenie i chwile spokoju Potem problem powrócił wymieniłem presfit na ninja token od tej pory mam spokój Ewentualnie spróbuj jak masz czym wyjąć presfit z mufy wyczyścić i włożyć na dobrze przesmarowaną mufe zobaczysz czy problem będzie znowu Przy wymianie suportu cała mufa została wyczyszczona z chirurgiczną precyzją wydmuchane odtłuszczone benzyną Zabezpieczenie było odchylone jak ściągałem, działa jak go nie podniosę to nie da się ściągnąć ramienia. Blaty były rozkręcane wyczyszczone i skręcone ponownie. Czytałem o tym suporcie na innych forach, że to jest lekarstwo na te problemy szkoda tylko że tyle kosztuje. W dniu 9.10.2018 o 19:50, Power V2 napisał: Sprawdź bębenek u mnie tak jest,że jak nieraz przywalisz w prawą korbę to przepuści bębenek i tylko w tym konkretnym położeniu. To nie bębenek wiem jaki to dźwięk i to na pewno nie jest to. Poza tym czujesz wtedy nagły przeskok na korbie u u mnie tego nie ma. poza tymi trzaskami napęd jest w bardzo dobrym stanie
Flandzik Opublikowano 20 Października 2018 Autor Opublikowano 20 Października 2018 Problem rozwiązany. Wymieniona korba i problem zniknął. Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi