Ireneusz Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Cześć Mam pytanie jakie programy polecacie do trenażera Tacx Bushido. Jeżdżę na rowerze MTB. Jakie są koszty korzystania z aplikacji. zastanawiam się nad Zwift i oprogramowaniem Tacxa.
Pawci_o Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 kolego jaki masz rower, chodzi mi o koło - czy mając 29" spokojnie da się jeździć na tym trenażerze? zmieniałeś oponę do niego ? przepraszam za trywialne pytania ale przymierzam się do zakupu trenażera, również mam rower MTB i nie wiem od czego zacząć szukanie...
Ireneusz Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 trenażer podłączyłem pod stary rower do koła 27,5 ( w tej chwili jeżdzę 29 na fullu ) , tak musiałem zmienić oponę bo hałas był nie miłosierny buczało w całym domu, ale sam trenażer bez oprogramowania to na nic się nie przyda ( oczywiście smart )
lukaszko Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Zobacz na TrainerRoad. Tam masz całe plany treningowe układane przez trenerów. Jeśli chodzi i efektywność chyba najlepszy program. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi