grucjan Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Witam Korzysta ktoś może z tego licznika, wpadł mi w oko. Polecacie? Da radę na strave przegrać? Od razu poprosiłby o doradzenie jakiegoś czujnika kadencji by był kompatybilny bo jestem totalnie zielony w temacie
Gość Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Zajrzyj tutaj -> Co prawda inny model, ale sądzę, że funkcje związane z trackerem gps są identyczne.
Papynsky Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Tak, da się zrzucić dane na strave. Czujnik kadencji najlepiej kupić oryginalny, będziesz miał pewność że będzie dobrze współpracował z licznikiem. 2
Medzamir Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Ma ANT+ więc wszystko co w tym nadaje zadziała, to nie BT gdzie 1% płata figle. W sieci kilka osób narzeka na czujniki magene, ale może dlatego, że tego najwięcej. Na Stravę nic nie musisz przesyłać bo serwis oferuje synchronizację. 1
DamianKle Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 IGpsport IGS 60 zobacz, dane do Stravy są przesyłane gdy tylko pobiera się dane za pośrednictwem aplikacji, wtedy te same trafiają do aplikacji iGpsport i przy okazji do Stravy. Choć możliwości chińskiej aplikacji są większe w stosunku do Stravy w wersji podstawowej. Mam ich czujniki i póki co dobrze działają, tylko od nowości założyłem dobre baterie CR 2032, spokojnie rok albo i dłużej podziałają. Sam licznik na jednym naładowaniu działa około 18h 1
grucjan Opublikowano 18 Września 2018 Autor Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Co prawda telefon nie chce sie zsynchornizować z licznikiem ale ręcznie wrzucam przez kabel do kompa i git Po za tym wszystko super działa, przesyłka przyszła w 15 dni, czujniki na przyszły sezon kupię Polecam! temat do zamknięcia chyba że ktoś ma jakiś problem lub pytania Edytowane 18 Września 2018 przez grucjan tak o dodaje
GBike Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 24 minuty temu, grucjan napisał: telefon nie chce sie zsynchornizować z licznikiem Musisz podczas synchronizacji mieć włączone w telefonie lokalizację poprzez: GSM, GPS, INTERNET. 1
grucjan Opublikowano 18 Września 2018 Autor Opublikowano 18 Września 2018 2 godziny temu, GBike napisał: Musisz podczas synchronizacji mieć włączone w telefonie lokalizację poprzez: GSM, GPS, INTERNET. mam włączone wszystko szukam urządzenia->znajduję i je wybieram->please wait przez długi czas aż w końcu znika
GBike Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 1 minutę temu, grucjan napisał: mam włączone wszystko szukam urządzenia->znajduję i je wybieram->please wait przez długi czas aż w końcu znika Sprubuj zrobić tą operację bezpośrednio po włączeniu licznika. Co prawda 10 nie miałem ale 50 tylko po włączeniu chętnie gadała z tel. 1
grucjan Opublikowano 18 Września 2018 Autor Opublikowano 18 Września 2018 1 minutę temu, GBike napisał: Sprubuj zrobić tą operację bezpośrednio po włączeniu licznika. Co prawda 10 nie miałem ale 50 tylko po włączeniu chętnie gadała z tel. próbowałem już a czy gps w telefonie musi mieć sygnał czy wystarczy że jest włączony bo na moim telefonie w domu gubi sygnał? a zresztą sprawdzę to kiedyś, wgrywanie plików przez kabel nie jest duzym problemem. dziękuje ślicznie za pomoc
GBike Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 10 minut temu, grucjan napisał: czy gps w telefonie musi mieć sygnał Raczej nie, tylko musi być włączony. 1
jazem99 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Sorry za mały off ale jestem własnie w posiadaniu takiego licznika iGPSPORT iGS10 i właściwie jeździłem na nim 3 razy i muszę przyznać, że jest ok. Ale mam 1 problem może ktoś ma ten licznik i mi pomoże a może jednak ten licznik po prostu tak ma. Jeżeli jadę z tym licznikiem bez żadnych dodatków(kadencja, pulsometr) to wtedy w drugiej kolumnie pokazuje czas jazdy więc jest ok ale jak podłącze np. pulsometr to wtedy zamiast tego czasu jest pokazywane aktualne tętno a w ogóle nie ma aktualnego czasu jazdy. I pytanie czy po podpięciu czujników nie będzie widać czasu jazdy? czy da się to jakoś przełączyć? W instrukcji nie ma o tym mowy. Pozdrawiam. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez jazem99
Rekomendowane odpowiedzi