Skocz do zawartości

Polar v800 czujnik kadencji I predkości

devil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam na imię Tomek, jeżdże rowerem z polarem v800 i tutaj moje pytanie czy czujniki magene będą z nim wspòłpracować, bo cena polarowych ok 216zl chyba najtaniej znalazłem, mnie trochę szokuje, a nie wiem jak długo bateria w zegarku wytrzyma z trzema sensorsmi, więc możliwe, że pod rower trzeba będzie kupić inny komputerek, pomijając fakt posiadania sigmy bc 16.12, ktoŝ doradzi ?, pozdrawiam 

Edytowane przez devil
Opublikowano

Używam oryginalnych czujników Polar, jak będziesz miał pytania to pisz.

Opublikowano

Podobno te czujniki z Decathlonu dają radę a są za 165zł. Ale moim zdaniem czujnik prędkości jest zbędny. Jak jeździsz na wysokim taktowaniu GPS to wystarczy prędkość z GPSa. Poza tym ja kupiłem czujnik kadencji z Polara jako uszkodzony, wymieniłem niewymienialną baterię, zakleiłem pistoletem na klej i działa. Po tygodniu przestałem sprawdzać jaka kadencja bo i tak zawsze mam 90-105 więc ciało samo wie co powinno robić. Więc moim zdanie czujnik kadencji i prędkości to niepotrzebny gadżet. Lepsza inwestycja będzie chyba w miernik mocy. :) Ale jak kupisz Magene i będą działać to daj znać jak kulają z V800.