bruno824 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witam, poleci mi ktoś fajna aplikacje do nawigowania w lesie oraz na szosie? probowalem locus map ale niestety mój stary smartfon Samsung Galaxy s3 nie daje rady i aplikacja strasznie się muli. Nawigacja ma mi służyć głównie do wrzucania plików gpx i nawigowania po trasie szosowej lub mtb. Cos macie sprawdzone? Co sądzicie o maps me ? Tylko nie wiem czy jest tam możliwość wrzucania plików gpx. Dziękuje za odpowiedzi
dfq Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Maps.Me czyta tylko pliki KML. Musisz konwertować GPX/zapisywać/eksportować trasy w formacie KML Spróbuj OSM And - może bedzie szybciej działać niż Locus Edytowane 21 Czerwca 2018 przez dfq
slavoog Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jest jescze Naviki, trasy można tworzyć na stronie www i przesyłać zdalnie na telefon
dfq Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Obawiam się ze Orux to oprogramowanie klasy Locus (kombajn). Tez może mulic na słabym sprzęcie.
Rekomendowane odpowiedzi