Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 To sam nie wiem, powinno iść z oporem, ciężko mi to ocenić, jak nie mam tego w rękach.
edmundo Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Dnia 13.04.2018 o 12:52, halasma napisał: Ogladalem. Jaki prox? W sklepie byl w woreczku wiec bez oznaczen. Kosztowal z 15pln wiec...ale ze zdjec to taki jak w zalaczniku. Lancuch to kmc 8.99 i hg 53... Jedzie do mnie hexus x wiec sobie testowo porownam jakosc pracy ale tak czy siak sie zastanawiam czy to tak ma byc. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Miałem taki skuwacz jak ten ze zdjęcia. Miałem też z nim podobne problemy do Twoich. Trudno mi było tą krótką dźwignią wygenerować odpowiednio dużą siłę niezbędną do rozkucia łańcucha. W końcu pin się tak stępił, że trudno było cokolwiek rozkuć. Wyrzuciłem to cudo i zainwestowałem ok. 30 zł w coś lepszego. Różnica jest wyraźna i nareszcie nie trzeba pomagać sobie dodatkowymi narzędziami. Po raz kolejny przekonałem się, że jeśli człowiek chce kupić tanio i dobrze to kupuje dwa razy...
halasma Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Coz. Ja zakupilem sobie hexus x. Choc jeszcze nim nie rozkuwalem. Jutro moze sie zabiore za kibwersje z 3x8 na 3x9 to moze i sie pobawie z lanuchem.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgubiłem skuwacz... trzeba kupić nowy, i oszalec można od ilości modeli cen itd... Z wyglądu skuwacze nie różnią sie NICZYM. Jeden plastelinowy w chińskim toolu już mam. Rozgiął się a pina nie wypchnął... Rozumiem więc, że nie w wyglądzie jest problem... Sprzedawcy piszą jakie to łańcuchy narzędzie obsłuży... Czy to nie jest brednia? Przecież pin ma ta samą średnicę a łańcuch i tak opieramy na śrubie skuwacza... Macie jakiś sprawdzony model od Bike Handy czy Proxa? Czy te za 30 zł są faktycznie lepsze od tych za 15?
Łukasz_P Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Kupiłem ostatnio w Decathlonie ten tańszy za 29,99 zł. Działa pięknie, chociaż póki co tylko 4x go używałem. https://www.decathlon.pl/skuwacz-do-acucha-500-id_8315960.html
Rekomendowane odpowiedzi