Piotr_e Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam, Czy ktoś może powiedzieć coś z doświadczenia na temat opon do trenażera z Decathlon? Mam w rowerze oponę 200 c 32 Czy opona 200 23 z Decathlon będzie pasować na moją felgę i dętkę? Będę wdzięczny za wszelkie opinie.
Red Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Będziemy wdzięczni za podanie szerokości wewnętrznej obręczy <-- To tak na przyszłość. Jednak bez przesady 3mm to nie jest jakaś duża różnica. Będzie śmigać.
adamusss Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Powinna pasować spokojnie. Tez mam ja z decathlonu. I tak przy okazji tez miewacie miejscami czerwona rolke? Tak jakby oppna sie zdzierala nie wiem. Za mocno docisnieta? Luzu za duzo nie mam jak zrobić
Piotr_e Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jak się uda, to może dzisiaj będę miał czas założyć oponę i sprawdzić dętkę.
Piotr_e Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 No i zaJak się uda, to może dzisiaj będę miał czas założyć oponę i sprawdzić dętkę. No i udało się. Wszystko pasuje, chociaż ciężko było założyć.
Csaga Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Odświeżam temat Jakieś opinie na temat tych opon?
Łukasz_P Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mówisz o Vittorii? Opona jak opona. Dopiero kilka jazd zaliczyłem, no ale nie wiem co mogłoby się z nią dziać. Nie sypie się jest cicha.
Rekomendowane odpowiedzi