Pawel2923 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Witam serdecznie. Czy ktoś z was wie może jak wyłączyć licznik Sigma Pure GPS? Czy istnieje taka opcja?
Bryla123321 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Ogólnie tak mi się wydaje że liczników Sigmy raczej nie da się wyłączyć. Pozostają one na trybie spoczynku (...) W moim przypadku po 5 minutach przechodzi w tryb spoczynku i wyświetla się godzina.
Pawel2923 Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Licznik mam od wczoraj na początku pojawiło się odliczanie do wyłączenia ale już teraz tego nie ma. Po zamknięciu menu pojawia się godzina ale po kilku minutach wyświetlacz jest pusty i z czasem pojawia się godzina.
Filfra Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Przytrzymujesz przycisk środkowy aby wejsc w menu potem wybieracz wyłącz i tyle. Powinna wyswietlić ci się godzina. to jest własnie stan wyłaczenia.
Pawel2923 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Dnia 25.10.2017 o 19:49, Pawel2923 napisał: Witam serdecznie. Czy ktoś z was wie może jak wyłączyć licznik Sigma Pure GPS? Czy istnieje taka opcja? Część. Podpowicie mi jak wyzerować licznik z przejechanym dystansem przed następną wycieczką rowerową.
klapouchy80 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Część. Podpowicie mi jak wyzerować licznik z przejechanym dystansem przed następną wycieczką rowerową. Przytrzymaj prawy przycisk aż się wskazanie wyzeruje. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi