Dex Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) 8 godzin temu, Redpill napisał: Tak, licznik glownie dziala na bazie sync. z NFC. do telefonu. Warunkiem jest tylko to zeby po kazdej zakonczonej trasie zrestowac ja.(tak jakby gps wiedzial ze zakonczyles calkowicie).i dopiero wtedy sync z telefonem. ( bez obaw wszystko zsumuje sie w totalach z tego co widze.) .Co do wyboru licznikow - zrob swoj wlasny research i zdecyduj sie na cos sam. Pozdro. Dzięki za szybką odpowiedź. Właśnie pokopałem trochę i chyba wybór padnie jednak na Bryton Rider 15, w Decathlonie. Ma wszystko czego mi trzeba, a jest niewiele droższy od Sigmy Pure GPS. EDIT: Co do NFC z iOSem, to jednak Sigma ssie ;). https://i.postimg.cc/fbqN68QW/13678-AA0-6-A95-49-AC-8112-6-CADFE406031.png Edytowane 20 Marca 2021 przez Dex
dzejdzi Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Cześć, dostałem jakiś czas temu ten licznik, lecz nie brałem się jeszcze za podłączanie go, natomiast nie chciałbym używać wszystkich jego funkcji. Chciałbym, żeby działał jak zwykły, tani licznik bezprzewodowy tylko bez czujnika na kole - chodzi mi o to, żeby oprócz danych z obecnej trasy pamiętał mi przejechane łącznie kilometry przez powiedzmy cały rok. Chciałbym to mieć nie pobierając w ogóle aplikacji na telefon. Pytanie tylko, czy skoro ma on ograniczoną pamięć na treningi, to takie rzeczy jak łączne kilometry pamięta przez cały czas gdzieś osobno, czy będzie on to sobie resetował po jakimś czasie?
Redpill Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ten licznik przechowuje w swojej pamieci sumy przejechanych km.przewyzszenia,kalorie itd. Ma tez przeznaczana ilosc pamieci na zaplanowane trasy(treningi), pokazuje to jako (log), a pamiec pokazywana jest w formie licznika czasu( czyli masz np 35h jeszcze wolnego miejsca na zapis trasy). Ja ostatnio musialem zresetowac wszystkie swoje przebyte trasy(tego troche nie rozumiem) ale Totalne wyniki wciaz pozostaly w GPSie.Wiec sa chyba na zawsze.nie wiem. Reset i liste aktywnosci zresetowalem w aplikacji na kompie.Inaczej nie mialbym mozliwosci zapisu mojej kolejnej zaplanowanej trasy. 1
Rekomendowane odpowiedzi