Hęcior Opublikowano 9 Września 2024 Opublikowano 9 Września 2024 Hej Wiecie jak ogarnąć support hollowtech 2 ile podkładek z której strony kiedyś widziałem film jak gość dobrze to wytłumaczył ale nie moge znaleźć a instrukcji brak
Rozwiązanie wolek Opublikowano 9 Września 2024 Rozwiązanie Opublikowano 9 Września 2024 Dla korby MTB i mufy suportu 68mm dwie po stronie napędowej i jedna po drugiej, dla 73mm tylko jedna po stronie napędowej.
Hęcior Opublikowano 19 Września 2024 Autor Opublikowano 19 Września 2024 Kurcze czy na pewno po stronie napędowej bo wychodzi że dokładnie tak ale na odwrót oryginalnie w moim MTB mam jedna po stronie nie napędowej drugie pytanie jakie grubości podkładek? Moze chodzi o strony patrząc od przodu roweru i wtedy by się zgadzało
m-peter Opublikowano 20 Września 2024 Opublikowano 20 Września 2024 10 godzin temu, Hęcior napisał(a): Moze chodzi o strony patrząc od przodu roweru i wtedy by się zgadzało Strony w rowerze, tak jak w samochodzie, zawsze są tak jak na nim siedzisz więc strona prawa to strona napędu. Powinno być tak jak napisał wolek. Ściągnij sobie instrukcję Shimano to nie będzie wątpliwości. Swoją drogą, zawsze zastanawia mnie dlaczego ktoś bardziej wierzy różnym grafikom w internecie zamiast sięgnąć do instrukcji producenta.
Hęcior Opublikowano 20 Września 2024 Autor Opublikowano 20 Września 2024 Jak kupiłem support nie było instrukcji.W necie też jest lipa.Na tutorialach nikt nie mówi o podkładkach ile jakie z której strony.A w moim mtb jest dokładnie na odwrót a nie sądzę żeby firma Kellys dała ciała czyli po stronie napędowej brak podkładki po drugiej jedna czyli dokładnie na odwrót
Hęcior Opublikowano 20 Września 2024 Autor Opublikowano 20 Września 2024 Deore mt510 1x12 support bb52 i fabryka włożyła podkładkę po stronie lewej a po stronie napędowej nic
wolek Opublikowano 21 Września 2024 Opublikowano 21 Września 2024 Rower z piastą boost czy zwykła? Jak zwykła to masz powód. Z instrukcjami shimano nie ma problemu, wszystko jest do pobrania.
Hęcior Opublikowano 21 Września 2024 Autor Opublikowano 21 Września 2024 Boost instrukcja od bb52 jest fatalna jak ktoś ma to poproszę
m-peter Opublikowano 21 Września 2024 Opublikowano 21 Września 2024 https://si.shimano.com/pl/pdfs/dm/FC0002/DM-FC0002-17-POL.pdf
Rekomendowane odpowiedzi