desspo Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 witam wyciągnąłem rower z piwnicy po około miesiąca nie jeżdżenia i podczas sprawdzania rower był sprawny po przejechaniu około 500 metrów i po 3 zejściu i wejściu na rower straciłem kontrole nad rowerem, po czym okazało się że kierownica jest lekko wykręcona w jedna stronę chciałem ją naprostować i tym samym wyszło że kierownica zaczyna kręcić się w koło bez koła w momencie jak prowadziłem rower z powrotem do domu (nie dało się na nim jechać) to kierownica kręciła się już w koło bez żadnych oporów, śruby przy kierownicy od góry były i są dokręcone cały czas a miesiąc temu jak wracałem z przejażdżki coś stukało w rowerze (jakby kamień w oponie) zapomniałem o tym, dzisiaj nie było tego dźwięku od początku pytanie co się mogło stać? jeśli zły dział proszę o przeniesienie z góry dziękuję za odpowiedz
Greg29 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Jaki rower i jaki rodzaj mistka? Wrzuć jakieś zdjęcie jak nie wiesz
akir19 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://kross.eu/files/pliki_do_pobrania/inne_instrukcja_dla_klienta_v2_przygotowanie_roweru_do_jazdy_kupionego_w_kross.pl.pdf%3Fsrsltid%3DAfmBOooU1_YAC-_Fcm6juCZOvFNuTDNr5gIqzSV7FGjJDJm7DPcDFV3e&ved=2ahUKEwjBvrqYwviHAxVXR_EDHWhSDxQQFnoECCsQAQ&usg=AOvVaw14wuMxncCo0OfZtQ_kmqSC. Najlepiej zacząć od instrukcji obsługi wybranego modelu, nie poradzisz sobie to idąc się do serwisu Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka 1
Greg29 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Dalej nie wiemy jaki tam jest mostek. Zrób zdjęcie
Rozwiązanie Greg29 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Rozwiązanie Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Otwórz instrukcję podlinkowaną przez kolegę @akir19 i na stronach 5-6 masz wyjaśnione jak przykręcić mostek 1
desspo Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2024 mostek przykręcony już myślałem ze coś poważniejszego się stało a na szczęście nie takie jeszcze pytanie z jakiego powodu mógł się odkręcić mostek?
Greg29 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Mogła się śruba poluzować od drgań czy wstrząsów. Można na przyszłość dać klej do gwintów - niebieski, nie czerwony
desspo Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2024 ok dzięki za pomoc pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi