Tyta Opublikowano 21 Lipca 2024 Opublikowano 21 Lipca 2024 Dzień dobry p. Szaju i dzień dobry reszcie użytkowników forum. Może tytułem wstępu..kilka dni temu powróciłem do jazdy szosowej, po ponad 2 letniej przerwie. Moim marzeniem jest podróż ze Szczecina do województwa opolskiego (oczywiście podróż rowerowa) i w związku z tym zakupiłem nawigację rowerową Wahoo Element bolt v2. Trasę Szczecin-Wrocław wyznaczyłem sobie na google maps i tak w jednym z filmów radzi sam Szajbajk skopiowałem link i wkleiłem go na stronę mapstogpx. Tam go przemieliło i zgrałem plik gpx na komputerze. Z komputera zrzuciłem go bluetoothem na telefon komórkowy marki Huawei Mate 20 lite, a następnie podjąłem próbę otworzenia pliku aplikacją ELEMNT. Niestety trasa nie chcę się wgrać. Przy próbie otwarcia występuje taka informacja Import Failed Bad GPX/xtc file. Co się, co się stao? Dlaczego nie mogę wgrać tego pliku? Aplikacja Komoot peczytala go bez problemu, ale przetworzyła go robiąc trasę z zaplanowanych 377km na 380km. Proszę o pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi