clip7 Opublikowano 6 Marca 2024 Opublikowano 6 Marca 2024 (edytowane) Witam. Czy istnieje pomiar mocy w lewym ramieniu do tej korby SRAM X1 Eagle aluminiowy, DUB? Stages, Inpeak...? Szukam ale nie bardzo mogę znaleźć. Znalazłem pomiar mocy ronde na pająku, trzeba jeszcze dokupić zębatkę 104bcd. Szukam jakiś opinii na temat ronde. Strona ronde.pl nie działa. Kto to produkuje? Czy warto? Edytowane 13 Marca 2024 przez clip7
jannickz Opublikowano 14 Marca 2024 Opublikowano 14 Marca 2024 Miernik mocy Stages Power L jest montowany na lewym ramieniu korby i mierzy moc z dokładnością +/- 2%. Jest kompatybilny z korbami SRAM X1 Eagle DUB. Stages Dash L: Stages Dash L to miernik mocy zintegrowany z lewym ramieniem korby. Oferuje te same funkcje co Stages Power L, ale ma również wyświetlacz LED, który pokazuje moc, kadencję i inne dane.
clip7 Opublikowano 14 Marca 2024 Autor Opublikowano 14 Marca 2024 Widziałem Stagesa ale tylko Carbon. Nie wiem czy można ramię karbonowe do korby aluminiowej włożyć. O Stagesa Dash L nie słyszałem. Poczytam.
Rekomendowane odpowiedzi