adamk Opublikowano 20 Czerwca 2023 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Witam. Mam pytanie czy amortyzator ROCK SHOX rudy ultimatum lub FOX RACING SHOX 32 będą pasowały do meridy silex 400. ze względu na bóle kręgosłupa i nadwagę chce zainwestować w taki amortyzator, tylko nie umiem sprawdzić czy taki amor bedzie pasowal do roweru.
beneq Opublikowano 21 Czerwca 2023 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Poczytaj o amortyzowanym mostku. Sama idea którą poszedł Canyon, czyli amora do gravela przypomina mi takie zataczające koło... Góral -> Przełaj -> Gravel -> Gravel z amorem -> Góral
beneq Opublikowano 21 Czerwca 2023 Opublikowano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Coś taki niemiły, zły dzień? Napisałem, abyś poczytał o amortyzowanym mostku. Uważam, iż do gravela to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż dodatkowy kloc, a zreszta rób co chcesz. Nie obchodzi mnie to. dla mnie EOT nie odpisuj mi. Edytowane 21 Czerwca 2023 przez beneq
Rozwiązanie TrocheBiegam Opublikowano 21 Czerwca 2023 Rozwiązanie Opublikowano 21 Czerwca 2023 W dniu 20.06.2023 o 22:31, adamk napisał: Mam pytanie czy amortyzator ROCK SHOX rudy ultimatum lub FOX RACING SHOX 32 będą pasowały do meridy silex 400. Te amortyzatory będą pasowały do każdego gravela z główką taperowaną, czyli do meridy silex 400 też. Niemniej jednak lekarze podczas bóli kręgosłupa zalecają odstawienie roweru albo rowery trekingowe, żeby pozycja na rowerze gwarantowała wyprostowany kręgosłup. Na gravelu ustawienie takiej pozycji jest mało prawdopodobne. 1
Rekomendowane odpowiedzi