adbej1990 Opublikowano 16 Września 2022 Opublikowano 16 Września 2022 Jak wpisywałem adres legionowo tadeusza kosciuszki 7 to wyskoczyło mi takie coś! nieprawidłowy numer domu.czy chcesz się udać do centrum stolicy? tak/nie przez to mio nie zaprowadziło mnie do kolegi na taki adres przez co dojechałem do kosciuszki 105-205 Ma ktoś jakiś pomysł żeby to rozwiązać/naprawić? 1 minutę temu, adbej1990 napisał: Jak wpisywałem adres legionowo tadeusza kosciuszki 7 to wyskoczyło mi takie coś! nieprawidłowy numer domu.czy chcesz się udać do centrum stolicy? tak/nie przez to mio nie zaprowadziło mnie do kolegi na taki adres przez co dojechałem do kosciuszki 105-205 Ma ktoś jakiś pomysł żeby to rozwiązać/naprawić? ja się przy tym gubiłem i kolega mnie nie widział.
adbej1990 Opublikowano 16 Września 2022 Autor Opublikowano 16 Września 2022 2 godziny temu, adbej1990 napisał: Jak wpisywałem adres legionowo tadeusza kosciuszki 7 to wyskoczyło mi takie coś! nieprawidłowy numer domu.czy chcesz się udać do centrum stolicy? tak/nie przez to mio nie zaprowadziło mnie do kolegi na taki adres przez co dojechałem do kosciuszki 105-205 Ma ktoś jakiś pomysł żeby to rozwiązać/naprawić? ja się przy tym gubiłem i kolega mnie nie widział. 23 minuty temu, adbej1990 napisał:
Rekomendowane odpowiedzi