Rozwiązanie arturchory Opublikowano 27 Lipca 2022 Rozwiązanie Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) Witam kupiłem z olx "nowy" fox float x2 2022 z lockoutem, który przyszedł bez kartonu, bez tokenów ani adapterów. Ale to już mniejsza z tym, bo kupiłem go taniej niż rynkowo, podejrzewam że został ściągnięty z nowego roweru. Mam pytanie może głupie ale popuściłem minimalnie powietrza imbusem dosłownie tylko kliknąłem bo w biurze nie mam pompki i pod ciśnieniem wyleciało trochę oleju z wewnątrz. Czy to normalne zjawisko? Producent pisze, żeby popuszczać powietrze bardzo powoli, żeby z negatywnej komory też wyleciało ciśnienie ale czy to możliwe, że jak nacisnąłem ręcznie wentyl to mógł polecieć olej? Może to po prostu płyn, który znajduje się tam gdzie się dodaje tokeny po zdjęciu puszki i nie ma się czy martwić? Edytowane 27 Lipca 2022 przez arturchory
raven Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 zawsze do komory powietrznej leje się trochę oleju, to normalne, że czasem coś wyleci
Rekomendowane odpowiedzi