Metalowamasakra Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 Dzień dobry wszystkim. Niespodziewanie na 10 lecie w pracy szef oznajmił mi dzisiaj że kupi mi rower w kwocie do 2000€. Zatkało mi kakao mi bo najdroższy w kierunku jakiego spoglądałem kosztował ok 800€, żal z takiego budżetu nie skorzystać ale kompletnie nie mam pojęcia na co teraz zwrócić swoją uwagę. Marzył mi się gravel, i ten chyba jest priorytetem aczkolwiek szosą bym również nie pogardził. Warunkiem szosy jest jednak możliwość montażu bagażnika i ewentualnie błotników wraz z jak najszersza opona. Rower będzie używany całorocznie z szacowanym miesięcznym przebiegiem ok 1000km. Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
buble_corp Opublikowano 12 Maja 2022 Opublikowano 12 Maja 2022 W złej kategorii założyłeś ten temat. Powinno być w: ROWERY – kompendium wiedzy, oceny, porady > Jaki rower do X złotych? Porady zakupowe. > gravel / przełaj Ale w te cenie zmieścisz się zapewne z: https://www.canyon.com/pl-pl/gravel-bikes/all-road/grail/al/grail-7/3093.html?dwvar_3093_pv_rahmenfarbe=YE%2FBK
Rekomendowane odpowiedzi