Rozwiązanie Darthar1 Opublikowano 10 Maja 2022 Rozwiązanie Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) Witam , posiadam rower Cube Attain 2021 niestety na kołach 25 zoll. Przerzutki Claris więc wiadomo nie jest to sprzęt z wyższej półki i zastanawiam się pomału nad powolnymi poprawkami. Chciałbym wymienić : Koła na wysokie stożki i rozmiar 28 zoll ( znalazłem ten sam model na kołach 28 więc spodziewam się że do mnie tez wejdą) Przełożenia na shimano 105 ( Campagnolo za drogo troszkę) Ew siodło na coś lepszego Zamontować lemonkę Niby wszystko w porządku chciałbym na tym rowerku kiedyś machnąć ćwiatkę i połówkę ironmana. I sam siedzę i myślę czy nie lepiej za te pieniążki kupić używany rowerek z wyższej półki ew dołożyć pieniążki . Cube Attain Race - 2021 - 28 Zoll - Diamant jest za 1050 euro ma tiagre . Proszę was o pomoc czy wg jest sens inwestować w niego czy lepiej nic nie kupować i zbierać na coś po prostu generacyjnie lepszego . Wiem że to nie sprzęt wygrywa czy robi coś za zawodnika jednak bardzo dużo pomaga. O i czy rozglądać się za rowerem czasowym czy może jednak zwykła szosa da radę. Proszę was o pomoc Edytowane 10 Maja 2022 przez Darthar1
Rekomendowane odpowiedzi