Bezmajtek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Nie znalazłem tematu o modzie GT bike V na forum, a po sprawdzeniu go samemu muszę się podzielić wrażeniami. Mod, czyli modyfikacja gry GTA 5 pozwala na połączenie urządzenia transmitującego moc albo prędkość (tętno, kadencję, itp. również) z grą i możemy jeździć sobie po całej mapie siedząc tyłkiem na rowerze uczepionym do trenażera. Sterowanie jest rozwiązane w sposób automatyczny, albo ręczny - ja np. mam pada na kierownicy ale przeważnie ustawiam sobie punkt, do którego postać ma jechać i tylko robię korekty jak trzeba. Wydaje mi się, że można ogarnąć bieganie na bieżni z jakimś footpodem. Kraksy zdarzają się, ale raczej rzadko - mod modyfikuje grę zamieniając sporą część aut w rowerzystów do tego do działania wymaga zainstalowanego trainera, którego można użyć do włączenia nieśmiertelności, zmiany pory dnia, pogody, itp. Oczywiście mod działa tylko w wersji na PC. Link do strony - https://www.gtbikev.com/
Krzysiek744 Opublikowano 9 Maja 2022 Opublikowano 9 Maja 2022 Hahah, taki sposób na trening jeszcze mi nie przyszedł do głowy. Dzięki za inspirację
Rekomendowane odpowiedzi