budyn457 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Witam. Czy ktoś na forum posiada może ten rower ? Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym rowerem ? Głownie interesuje mnie rozmiar ramy (jest 530/560 mm) ale nigdzie nie ma informacji na jaki wzrost oraz jaka max opona się w nim zmieści. Link do roweru: https://kands.pl/rower/speedfight-claris-2021/
Marek0707 Opublikowano 25 Maja 2022 Opublikowano 25 Maja 2022 Witam, udało się coś ustalić z tą oponą bo też szukałem i nic nie znalazłem ?
Salieri Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Odkopię temat, bo jako że google milczało, to skontaktowałem się z jednym ze sklepów, a może ktoś jeszcze będzie szukał: opona wchodzi na 100% 35mm (dostałem zdjęcie z takim kompletem), prawdopodobnie zmieściłoby się też spokojnie 38mm, ewentualnie 40. Co do wymiarów dostałem za to niezłą zagwozdkę, bo otrzymałem taką informację o wymiarach w rozmiarze 21"/530mm: rura podsiodłowa C-T: 57 cm rura górna: 52.5 cm Co brzmi trochę absurdalnie, bo w ogóle nie widziałem jeszcze roweru o rurze górnej krótszej niż podsiodłowa, a tu od razu ponad 4cm różnicy? Czy ktoś jest w stanie coś o tym powiedzieć mądrego?
Rekomendowane odpowiedzi