PiotrRockrider Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Cześć, Przestał działać mi pomiar mocy. Zauważyłem, że pali się cały czas zielona dioda. Nie łączył się z garminem ani apka. Podłączyłem zasilanie, dioda zaczęła palić się na czerwono, tak jak zawsze przy ładowaniu. Po odłączeniu kabla pali się cały czas na niebiesko. Nie łączy się z innymi urządzeniami, nie wykrywają go w ogóle. Problem znany? Miał ktoś?
Bujak Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie miałem takiego przypadku, ale przychodzą mi do głowy 2 pomysły1. Aktualizacja oprogramowania2. Wymuszenie aktualizacji przez DFUDaj znać czy pomogło Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
PiotrRockrider Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Opublikowano 2 Lipca 2022 W dniu 26.06.2022 o 06:17, Bujak napisał: Nie miałem takiego przypadku, ale przychodzą mi do głowy 2 pomysły 1. Aktualizacja oprogramowania 2. Wymuszenie aktualizacji przez DFU Daj znać czy pomogło Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Zgłosiłem problem do dystrybutora. Kazał odesłać pomiar i przysłał nowy. Nie sprawdziłem Twoich sugestii przed tym 1
Rekomendowane odpowiedzi