yok3r Opublikowano 28 Stycznia 2022 Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Czesc, jeśli ktoś byłyby w stanie mi pomoc będę wdzięczny. Jestem na etapie zakupu oświetlenia rowerowego. Mieszkam zagranica,więc StVZO (wycięcie) musi być (Taki wymóg na drogach publicznych). Do tyłu kupiłem Moon Cerberus, ale mam problem z lampką z przodu. Nie chcę latarek, chciałbym typowo rowerowa lampkę, najlepiej z wbudowanym aku i ładowanie USB. Nie zalezy mi na wodotryskach. Fajnie jakby miała sygnalizację poziomu naładowania, przynajmniej 4 godziny na najwyższej częstotliwości oświetlenia ( nie musi mieć funkcji migania, u nas za to można mandat dostać), nie wiem czy oczekiwać za tą kwotę wodoszczelnośći, ale napiszę, może akurat jest taka lampka. Przymierzalem się do ixon rock ale ona ma w trybie maksymalnym 2.5h... trochę mało..jak wygląda sprawa świateł na dzień dzisiejszy dostanę coś w tej cenie z tym co oczekuje? Edytowane 28 Stycznia 2022 przez yok3r
Nemrod Opublikowano 28 Stycznia 2022 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Rock to fajna lampka. Zresztą lampi B&M to chyba jedyne, które świecą dużej niż max podawany przez producenta.Z dużej działających lampek stvzo są Lezyne Pro 115+ https://www.sbike.pl/lampka-przednia-lezyne-power-pro-115-stvzo-czarna-o_12621.html i np Roxim x4.
yok3r Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2022 Dzięki za propozycje, faktycznie jest jeszcze wersja plus o której piszesz, nie wiedziałem. Porównałem trochę ta lezyne power pro 115+ z ixon rock, i czas działania na faktycznie długi, tylko jak patrze na filmach strumień światła jest wąski (węższy niż w ixon rock). Ixon Rock chyba trochę szerzej świeci, co też jest plusem... Wiesz może jaki realny czas działania na Ixon rock na najwyższym stopniu oświetlania?
Nemrod Opublikowano 29 Stycznia 2022 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Nie mam Rocka to dokładnie nie sprawdzę. Ale biorąc pod uwagę inne lampki to stawiał bym na coś koło 3 godzin. Co do rozkładu światła to jest tak jak piszesz.
yok3r Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzięki za info. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, czy ewentualnie da się tego Ixon Rock'a naladowac podczas jazdy z powerbanka, jeśli jest taka możliwość to problem rozwiązany i kupię Rock'a
Nemrod Opublikowano 30 Stycznia 2022 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Spacea da radę także chyba i Rocka powinno dać radę.
Maciu Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 a co myslicie o tym modelu? LAMPKA PRZEDNIA LEZYNE MICRO DRIVE 600XL, 600 LUMENÓW, USB, CZARNA. Szukam stosunkowo lekiej lampki a ta wlasnie spelnia ten parametr
Nemrod Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 Heh 600 lumenów ti ona ma w trybie flash w zwykłym 400. Na sygnalizacyjną spoko na oświetlającą troche mało. No i cena jak to za lezyne.
Maciu Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 Dzięki za odpowiedź. A co polecacie z odcięciem No i żeby lekka była.
yok3r Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Ixon Rock Ci polecę. Kupiłem i jestem zadowolony. ma odcięcie i świeci jak dla mnie super. Napotkałem się w sieci na narzekanie dotyczące mocowania, a ma te same co ixon space ale jak dla mnie to przesada, nic się nie chwieje, a latałem po lesie już z tą lampka. Jest mniejsza niż Space. Edytowane 15 Lutego 2022 przez yok3r
Nemrod Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 W podobnej cenie co lezyne będzie Fenix bc25r lub Enfitnix Navi800.
Maciu Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 Fenix wydaje się fajny ale szukam czegoś z mniejszą wagą, czy macie jakieś propozycje? a w modelu Navi800 akumulatory czemu są wymienne?
varth1 Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 Możesz dokupić więcej i mieć na zapas na dłuższą jazdę Wysłane z Mix4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi