nshprck Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) Jeżdżę od jakiegoś czasu na Elite Suito-T. Podłączam go do apple tv, na którym mam zainstalowanego Zwift'a. Mam zlinkowane z aplikację aktywne połączenie z Garminem, w związku z czym tuż po zakończeniu treningu cały workout powinien się uploadować do Garmin Connect. Niestety tak się nie dzieje pomimo tego, że na ekranie w chwili zakończenia i zapisywania przejazdu "świeci" aktywne połączenie z Garminem. Próbowałem to weryfikować przez stronę Zwifta na desktopie, na iPhonie, oraz samym Connect. Wszystko wygląda ok natomiast efektywnie trening się nie publikuje na Connect'ie. Miał ktoś podobny problem? Wiadomo o co może chodzić? Edytowane 12 Grudnia 2021 przez nshprck
nshprck Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2021 Dobra Dokopałem się wczoraj do tematu na forum Zwifta. To chyba jakiś duży problem, który występuje od zeszłego roku i nadal z tym nie mogą sobie poradzić. Dla zainteresowanych wątek jest tutaj: https://forums.zwift.com/t/zwift-wont-sync-with-garmin/222469/242
Rekomendowane odpowiedzi