pierotez Opublikowano 16 Września 2021 Opublikowano 16 Września 2021 Witam, chciałem wybrać się w górki kaczawskie i inne mniej znane tereny mtb. Z orientacją w terenie u mnie nie najlepiej a mapy są przeważnie poglądowe. Z aplikacji u mnie najlepiej zapisuje Polar Beat, kiedyś endomondo czy inne trekery gubiły się i rysowały linie proste. Z tym że (czytam teraz) apka polara nie ma możliwości wgrania *gpx. Chyba zostaje eksport do prądożernych google map 🙄 . Polecicie jakieś fajne rozwiązanie, może apki płatne lepiej radzą sobie z prowadzeniem trasy?
Chertan Opublikowano 17 Września 2021 Opublikowano 17 Września 2021 mapy.cz (tu lepiej wprojektować trasę ręcznie, słabo importuje gpx), ew. Komoot, ale wersja płatna, ogólnie fajna apka do planowania tras, tylko nie polski język do nawigacji bo kaleczy strasznie.
puchatek Opublikowano 17 Września 2021 Opublikowano 17 Września 2021 @pierotez, jeszcze możesz popatrzeć na Locus, szczególnie płatna wersja.
Maksiu79 Opublikowano 17 Września 2021 Opublikowano 17 Września 2021 3 minuty temu, puchatek napisał: @pierotez, jeszcze możesz popatrzeć na Locus, szczególnie płatna wersja. Ja też Locus Map używam i fajnie daje radę. Teraz używam darmowej wersji ale będę chciał opłacić subskrypcję w wersji Silver (47 zł rocznie).
pierotez Opublikowano 17 Września 2021 Autor Opublikowano 17 Września 2021 5 dych to nie majątek, Polar używka to 2 stówy Jak jeszcze ogarnia dobrze temat to czemu nie. Ps, może sobie kiedyś zegarek polarka kupię ale nie wiem czy będzie mi aż tak potrzebny.
Rekomendowane odpowiedzi