Skocz do zawartości

Pytanie o parowanie Xcadey

GCIEPIEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Witam wszystkich jako nowy. 

Na imię mam Grzegorz. Od ponad roku coraz mocniej jestem wkręcony w rower, głównie szosę. Przez lata byłem intensywnie biegający ale zerwanie więzadeł krzyżowych zmieniło mi trochę drogę sportową i w sumie to wyszło fajnie ale do brzegu...

Kupiłem pomiar mocy na lewe ramię Xcadey. Nie mam jeszcze licznika rowerowego - jeżdżę na telefon ( strava/bike tracker/ samsung health ) + zegarek galaxy watch

Zainstalowałem apkę xcadey - apka widzi miernik, wszystko działa ALE kompletnie nie wiem jak podłączyć zapis mocy do Stravy albo Samsung Health ? - da się to ogarnąć?

Jeśli nie to jaką apkę polecacie by zgrała waty, prędkość, track z gps i ewentualnie eksportowałą to do stravy?

Z góry dziękuję za rady.

Opublikowano

Strava z zewnętrznych czujników obsługuje tylko puslometry, nie wiem jak samsung health, ale podejrzewam że żadnych. Spróbuj aplikację wahoo fitness.

Opublikowano

sparowało, zrobię test i dam znać

Dziękuję!

Opublikowano

Po testach działa, interwały ładnie zapisane ALE mam jeszcze czujnik prędkości ...a raczej obrotów koła MAGENE, tego nie widzi już program wahoo. Wiem że najlepiej mieć wszystko od jednego producenta i nie ma wtedy problemu ale dopiero składam graty --- czy jest coś co zobaczy i XCADEY i MAGENE w jednej apce?