jankes1991@gmail.com Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Chciałbym rozebrać pokrętło BOA w celu skrócenia linki. Kask rozmiarowo jest ok bo mniejszy był za mały. Tylko gdy mam maksymalnie zaciśnięty to jest tak na granicy akceptowalności i na dropach potrafi czasami się przekrzywiać na oczy co nie jest za fajne... Skrócić linkę choćby o centymetr i byłoby super. Trzeba tylko to otworzyć i przyciąć a nie chcę go popsuć. Jak to zrobić? Po prostu pociągnąć siłą czy jakoś podważyć? Takie pokrętło. Nie ma otworu na kluczyk jak to bywa w butach... Edytowane 11 Czerwca 2021 przez jankes1991@gmail.com
Cris92 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Wejdź sobie na stronę boa, tam możesz zamawiać za darmo na wymianę pokrętła. Ja tak zamówiłem do butów. Wybierasz sprzęt jaki masz, jak działa pokrętło, jak wygląda i wyślą Ci zapasowe części za darmo. Jest tam też filmik instruktażowy na yt, a w pokrętle które przyjdzie też jest instrukcja papierowa. Jak nie chcesz, to również nie musisz zamawiać zestawu naprawczego. Znajdziesz natomiast tam instrukcje jak rozebrać i złożyć pokrętło. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1
jankes1991@gmail.com Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Do tego modelu BOA FS1 nie ma części ani instrukcji na stronie producenta... ... Ogarnąłem to inaczej. Doszedłem do tego że cały ten pałąk z pokrętłem można zamontować ciaśniej. Były dodatkowe dziurki do jego mocowania tak że jest ciaśniej. I teraz jest idealnie tak jak powinno być od nowości 😁 Edytowane 11 Czerwca 2021 przez jankes1991@gmail.com
Cris92 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Do tego modelu BOA FS1 nie ma części ani instrukcji na stronie producenta... ... Ogarnąłem to inaczej. Doszedłem do tego że cały ten pałąk z pokrętłem można zamontować ciaśniej. Były dodatkowe dziurki do jego mocowania tak że jest ciaśniej. I teraz jest idealnie tak jak powinno być od nowości https://fordillustration.com/PortfolioWiem, że to dziwne, ale jak przejedziesz trochę w dół tej strony to jest instrukcja do BOA FS1-S Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1
cepelia Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 W dniu 11.06.2021 o 20:25, Cris92 napisał: Wiem, że to dziwne, ale jak przejedziesz trochę w dół tej strony to jest instrukcja do BOA FS1-S instrukcja "jak zapakować martwego jelenia na picup'a" zrobiła mi dzień 1
Cris92 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 instrukcja "jak zapakować martwego jelenia na picup'a" zrobiła mi dzień Tego akurat nie widziałem, bo szukałem konkretnie instrukcji tego BOA Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi