Defendu Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Cześć wszystkim. Posiadam Garmina Edge Touring, planuję za dwa tygodnie trasę rowerową około 200km lecz wyżej wymieniony sprzęt ma duży problem z wytyczeniem tak długiej trasy. Dochodzi do 21procent i od tego momentu jest problem z dalszym wytyczeniem trasy. Jest jakiś sposób na szybsze wytyczenie tak długiej trasy? Pozdrawiam
Chrismel Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Na komputerze, podzielić i wrzucić gpx do Garmina.
Defendu Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 Teraz, Chrismel napisał: Na komputerze, podzielić i wrzucić gpx do Garmina. W jakim programie polecasz to podzielić?
PingNoMore Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Można w Garmin Base Camp. Dzieliłem odcinki 500 km. na kilka krótszych. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Defendu Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 Teraz, PingNoMore napisał: Można w Garmin Base Camp. Dzieliłem odcinki 500 km. na kilka krótszych. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Kolego pomożesz mi jak to zrobić? Nie jestem zbyt biegły w tych sprawach. Będę bardzo wdzięczny
PingNoMore Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Otwierasz Base Camp, wybierasz plik i Importuj do Mój zbior. Jak ślad się wczyta to klikasz na niego PPM w dowolnym miejscu i wybierasz Podziel w tym miejscu. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi