Wojtek - Cube Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Witam wszystkich. Mam do was takie pytanie stałem się posiadaczem Germina Edge 520, ale niestety nie, ma on polskiej wersji językowej domyślam się że jest on z chin czy też Aliiexpres. Są tylko trzy jeżyki Angielski i dwa jakieś Azjatyckie poza tym ze wszystko działa dobrze i normalne cale menu, jak i funkcję. Próbowałem aktualizować Sofia poprzez Germin Express, wgrałem najnowsza wersje licznik tez taka wskazuje oraz zainstalowałem wszystkie języki, jakie były do pobrania w tym Polski, ale dalej po wejściu w menu są tylko te trzy. Robiłem to samo po wcześniejszym sformatowaniu całego dysku Gerina, ale i tak robi się recovery po odłączeniu kabla Usb, mimo że, był format idąc dalej, poszukałem w necie softu i ponownie sformatowałem i wgrałem inny soft, ale i to nic nie daje dalej są tylko trzy języki mimo ze w folderze Germina jest folder txt gdzie są wgrane języki, ale to nic nie daje bo w system ich nie widać. Czy ma ktoś jakiś pomysł co można z tym zrobić i czy da się coś zrobić bo mi już brak pomysłów ?
Rekomendowane odpowiedzi