Mattys Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Witam. Mam pytanie odnośnie anulowania płatności na zwift. W jaki sposób mam anulować subskrypcje? Wg informacji powinienem kliknąć „cancel membership”, ale nie widnieje u mnie taka opcja lub nie mogę jej znaleźć.. Cały czas jest status free trial, jednak płatności z konta kolejny raz pobrało. proszę o informacje, jeśli ktoś wie jak to rozwiązać, dziękuje z góry pozdrawiam
korea83 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) W tej chwili to wygląda tak jakbyś w ogóle nie miał wykupionej subskrypcji tylko korzystał z darmowego triala. Nie robiłeś aby w międzyczasie "pauzy"? Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez korea83
Mattys Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2021 No właśnie to jest dziwne. Nie robiłem żadnej pauzy. Chciałem pp prostu anulować subskrypcje, nawet nie ma widoku tam mojej karty, a przelew kolejny pobrany został.
korea83 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Pisz od razu do supportu bo inaczej cały czas będą kasę pobierać.
Rekomendowane odpowiedzi