jaromarcin Opublikowano 20 Lutego 2021 Opublikowano 20 Lutego 2021 Witam, Poszukuje bagażnika zdecydowałem się na bagażnik na hak. Czy moglibyście polecić jakieś modele? Auro: Jeep Grand Cherokee 2015. Dziękuje i pozdrawiam!
erw Opublikowano 1 Marca 2021 Opublikowano 1 Marca 2021 W dniu 20.02.2021 o 12:40, jaromarcin napisał: Witam, Poszukuje bagażnika zdecydowałem się na bagażnik na hak. Czy moglibyście polecić jakieś modele? Auro: Jeep Grand Cherokee 2015. Dziękuje i pozdrawiam! Hej. Dołączam się do pytania. Mam dosyć wysokie auto (Grand Scenic), a nabyłem niedawno full'a około 15kg i pakowanie na dach wydaje mi się już kłopotliwe. Szukam bagażnika na hak.
Pazuzu Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 Używam Thule Velocompact na 2 rowery. Rowery w tamtym roku przejeździły ze mną w ten sposób koło 3 000 km. Nic się nie dzieje, bardzo sobię chwalę możliwość składania.
Beder75 Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Polecam Thule Euroway dowolna seria. Działa i jest wygodne.
Grzegorz_Macko Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Ja dla odmiany polecę coś polskiego. Aquri active bike. Są platformy na 2 i 3 rowery oraz dostawka na 4-ty.Jakość bardzo dobra. Sztywny, łatwy w montażu i z zabazpieczeniami na kluczyk. Naprawdę nie mają się czego wstydzić.
Rekomendowane odpowiedzi