ttommy70 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witajcie Jakiś czas temu wyznaczyłem segment podjazdowy XC, na którym po kilku dniach ustanowiłem KOMa. Jeszcze niezbyt mocno uczęszczany ale może się to z czasem zmieni. Po zrobieniu wyniku i przeanalizowaniu trasy zauważyłem że profil ma błędy elewacji. Postanowiłem usunąć segment i w tym miejscu na pozbawionym dużych błędów przejeździe zrobić identyczny segment. Ślad teraz jest OK, wynik również jest na topie, ale Strava jakby KOMa nie widzi (chodzi o stopkę pod aktywnością, gdzie jest info ile było PRów, pucharków, KOMów. Czy ktoś z Was ma pomysł jak to przywrócić (poza ponownym przejazdem, który i tak planuję)? ps. Bardzo proszę o nie hejtowanie tego "januszowania", bo zdaję sobie z tego sprawę. Jednak jest to jakiś problem techniczny, na który nie mam pomysłu.
Zigfir Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 A Refresh Activity Achievements (opcja znajdująca się pod trzema kropkami obok edycji treningu na kompie) nie pomaga?
jaro0011 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Z czasem strava sobie przemieli wszystkie przejazdy na tym segmencie i odświeży dane. W razie problemów można też do nich pisać zgłoszenia że coś nie działa. Kiedyś na moim segmencie też były jakieś dziwne przewyższenia z kosmosu, zgłosiłem to i poprawili.
TomDybu Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Próbowałeś odświeżyć aktywność (Refresh Achievements for this Activity) lub "trening" musi być widoczny jako publiczny.
Red Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Prawdopodobnie jest to błąd w sztuce i nie przywrócić tego inaczej jak przejeżdżając odcinek jeszcze raz.
ttommy70 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 5.01.2021 o 13:13, Red napisał: Prawdopodobnie jest to błąd w sztuce i nie przywrócić tego inaczej jak przejeżdżając odcinek jeszcze raz. Nie omieszkam powtórzyć (lub poprawić) ten wynik. To nie jest problem. Zrobiłem refresh activity i KOM wrócił...... Dzięki za podpowiedzi. Można zamknąć temat. Edytowane 7 Stycznia 2021 przez ttommy70
Rekomendowane odpowiedzi