clip7 Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Witam. Zastanawiałem się między zakupem trenażera tacx flux 2 a wahoo kickr core. Wybrałem ten drugi bo cichszy i czytałem, że nawet we flux 2 nie poradzili sobie do końca z ocieraniem paska o obudowę. Tymczasem tydzień po zakupię wahoo kickr core, model z tego roku, pojawia się dziwny dźwięk, jakby tarcie paska albo koła zamachowego o obudowę. Jest to wprost proporcjonalne do prędkości obrotu koła zamachowego. Na zagranicznych forach i youtubie ludzie piszą, że w trzech kolejnych, wymienianych modelach wahoo był jakiś dziwny dźwięk. Widziałem wiele filmów na youtubie. A miało być tak pięknie i miał być taki niezawodny. Mam go tydzień, kupiony w Niemczech. Nie wiem jak to się tam odbywa. Czy sklep wymieni na nowy czy trzeba się kontaktować z Wahoo? Link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=15BjUU4wy3o Mam ten sam dźwięk co w 1 wersji i 2 wersji na filmie.
komandosek Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Miałem identyczny dźwięk, sam chuba znikł albo przestałem zauważać. Kontaktowałem się nawet z serwisem wahoo, chcieli wymienić na nowy.Piszesz przez ich aplikacje albo przynajmniej kontaktując się przez swoje konto na ich stronie. Sklep nie uczestniczy w procedurzeEdit: byłem właśnie sprawdzić i dźwięk rzeczywiście znikł. Costam słychać jeszcze ale muszę się dosłownie położyć przy trenażer że by usłyszeć
bury_miś Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Zakładasz ticket na suporcie Wahoo, nagrywasz filmik. Wymieniają bez problemu na nowy. Mój Kickr wysiadł po dwóch miesiąc użytkowania rok temu, a obecny śmiga już 6k km, wiec całkiem nieźleWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi